Overzicht

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als telefonisch hulpverlener verleen je hulp aanvakantiegangers die gestrand zijn als gevolg van ziekte, ongeval of persoonlijkeomstandigheden. Dit varieert van het regelen van betalingen aan de ziekenhuizentot het regelen van vervoer van familieleden. Het verwerken van de dossiers inhet systeem, het controleren van verzekeringspolissen, maar ook het reserverenvan een hotel of het boeken van een vlucht behoort tot de werkzaamheden.

Je schakelt soepel; van meeleven met de klant naaranalyseren van het probleem tot het snel regelen van een oplossing die tevensbinnen de voorwaarden van de verzekering liggen.

De afdeling werkt in opdracht van diverse reis- enzorgverzekeraars waardoor affiniteit met zakelijkedienstverlening, wet- en regelgeving en verzekeringen in de functie van belang zijn.

Dit gecombineerd met inlevingsvermogen,empathie en accuratesse maakt je een geschikte kandidaat.

Wat neem je mee?

– Goede beheersing van de Nederlandse plus Engelsetaal én tweede vreemde talen (Italiaans, Frans, Spaans, Duits of Turks ).

– Minimaal HBO werk- en denkniveau

– Minimaal 3 maanden ervaring in eenbuitenlandse stage/studie/baan/reis

– Ervaring in klantcontact

– Resultaatgericht, kostenbewust enstressbestendig

– Fulltime beschikbaar en kunnen werken metonregelmatige werktijden (24/7)

Wat bieden we?

– Direct op contract bij de ANWB voor 24-40uur per week

– Een maandsalaris van +/- €1863,- permaand (obv 38 uur), exclusief toeslagen ed.

– Een gedegen opleiding tot hulpverlener

– Een afwisselende baan in een dynamischeomgeving

– Een zeer goede aanvulling op je CV

Functieeisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure

VacatureID: 180873943
Gemaakt op: 2018-02-19 02:00:19
Reverentie: 463983

YoungCapital
Siriusdreef 12
2132WT Hoofddorp
(+31) 020 – 44 63 378

Over YoungCapital

YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft. Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken. Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei. Wij zijn connected @ heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen. Dat maakt het verschil.