Overzicht

Momenteel ben ik voor een middelgrote aannemer in omg. Rotterdam opzoek naar een  projectleider voor onderhoud projecten tot circa € 10 mio. Met name groot onderhoud, energetiseren van woningvoorraad voor woningcorporaties. 

De organisatie is onderdeel van een holding en hierdoor profiteer jij van faciliteiten vanuit de holding, bijvoorbeeld opleidingen.  De afgelopen jaren heeft deze organisatie flinke slagen gemaakt intern en zijn ze goed op weg om een serieuze speler in Rotterdam te worden. Verder heerst er een informele sfeer, hard werken en korte lijnen.

De functie vraagt input van jou in de planvoorbereiding, jij denkt mee in technische haalbaarheid, bouwmethodieken, alternatieven en verdere "best-practices". Vervolgens ben jij als projectleider kartrekker van het projectteam en werk jij samen met een werkvoorbereider, uitvoerder en evt. bewonersbegeleider aan het realiseren van uitdagende projecten, al dan niet in bewoonde staat. Natuurlijk staat klantcontact hierin centraal en vanzelfsprekend kun jij als de beste tussen verschillende belangen schipperen. Hierdoor weet jij uiteindelijk alle partijen tevreden te stellen. Niet onbelangrijk is de financiele bewaking, jij bewaakt en stuurt tijdig bij om tot een positief financieel resultaat te komen. Uiteindelijk ben jij eindverantwoordelijk en ben je vanzelfsprekend vraagbaak van je projectteam, een open houding en coachende vaardigheden zijn jou niet onbekend. 

– Minimaal HBO werk- en denkniveau
– Relevante werkervaring in groot- en planmatig onderhoud
– Communicatief ijzersterk
– Leiderschapskwaliteiten
– Goede beheersing van alle GOTIK- aspecten

Wil je meer weten? Bel ons, reageer hieronder of laat je terugbellen door mij!

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time