Overzicht

Mijn opdrachtgever is een sociale, maar professionele aannemer met zo'n 100 medewerkers. Het is een platte, laagdrempelige organisatie met een open no-nonsense cultuur. Mensen zijn sociaal en helpen elkaar en teamverband is hier heel belangrijk. Doordat het een platte structuur is kunnen er ook snel beslissingen genomen worden. Dit bouwbedrijf doet zowel nieuwbouw als renovatie en revitalisatie projecten en zowel woning- als utiliteitsbouw. Momenteel ligt de nadruk wel op woningbouw vanwege de marktvraag. Ze hebben veel kundige en communicatieve mensen in dienst en focussen zich erg op klantgerichtheid en kwaliteit. Ze werken bijna alleen maar in bouwteam en zijn geen prijsvechter. 

Als Uitvoerder bij dit bedirjf doe je allround projecten, dus zowel woningbouw als utiliteitsbouw en renovatie/revitalisering. 

Wij zoeken een Uitvoerder die zelfstandig projecten kan begeleiden. Bij voorkeur iemand met ervaring in de woningbouw, die wel openstaat om ook utiliteitsbouw en renovatie/revitalisering te leren. Je bent communicatief vaardig, sociaal vaardig en klantgericht. Daarnaast weet je goed een team te motiveren/inspireren. 

Je krijgt bij dit bedrijf nette arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

 

Wil je meer weten? Bel ons, reageer hieronder of laat je terugbellen door mij.

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time