Overzicht

Als recruiter werk je samen met een ervaren team van drie consultants en één recruiter. Ons team is verantwoordelijk voor het vervullen van vacatures van de lokale overheid in Brabant en Limburg. Je wordt (mede)verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe kandidaten binnen het sociaal domein met een relevante achtergrond. Je zult creatief moeten zijn om deze doelgroep te bereiken. Om succesvol de juiste kandidaten in beeld te krijgen en te bereiken zijn creativiteit en doorzettingsvermogen erg belangrijk. Je gebruikt diverse tools om de kandidaten in beeld te krijgen en een netwerk op te bouwen. Denk hierbij aan ons CRM-systeem, het benaderen van de juiste kandidaten via social media, maar ook in de vorm van het bezoeken van netwerk- en carrière events.


Je bent een belangrijke schakel tussen de professional en de opdrachtgever. Samen met de consultants werk je aan verschillende opdrachten; naast de afwisseling die dit biedt, zijn goede planningsvaardigheden en discipline onmisbaar. Jouw uitdaging is juist die ene inkomensconsulent of beleidsadviseur te triggeren om voor YER te komen werken! Je bent in staat een klik te creëren met de professionals en hen aan ons te binden. Door het opbouwen van marktkennis, recruitmentexpertise en een groot netwerk aan kandidaten krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij YER.

YER is een internationaal recruitment bureau dat zowel posities in vaste banen bemiddelt als in interim posities. Vanuit Nederland (10 vestigingen) en de Verenigde Staten bedienen wij als marktleider onze opdrachtgevers in verschillende expertisegebieden. Onze consultants hebben zowel kennis van als ervaring in een specifieke branche. Werken bij YER is kiezen voor een ondernemende functie met veel eigen verantwoordelijkheid, duidelijke doelstellingen en een directe koppeling tussen je eigen succes en beloning.

Heb jij de drive om die ene speld in de hooiberg te vinden? Heb jij passie voor recruitment? Vind jij het leuk om samen met collega’s te werken in een enthousiaste en resultaatgerichte werkomgeving? Dan kijken we uit naar jouw versterking binnen team Public Eindhoven!

Wat vragen we van jou:



  • Je bent bekend met de cultuur en geografische kaart in Limburg

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een sterk commercieel inzicht en multitasking skills

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare rol

  • Je kunt planmatig, accuraat en servicegericht werken

  • Je hebt ervaring met social media of de drive dit te willen leren

Vacature type:
Categorie: Human Resources
Ervaring: Full-time