Overzicht

Als Financieel Adviseur adviseer je particuliere klanten over (minder) complexe hypotheek- en financieringsproducten. Je bent in staat om de klantbehoefte te inventariseren en je geeft op basis hiervan een totaaladvies. Naast de particuliere klant, is het ook mogelijk om ondernemers te adviseren met betrekking tot hun privéfinanciën. Je hebt een integrale benadering: je brengt de financiële klantsituatie in kaart, achterhaalt klantbehoeften en -doelen en vertaalt dit alles naar een passend advies. In dit advies spelen klantwaarden, doel-risicoprofiel, fiscaliteit en sociale wetgeving een belangrijke rol. Daarnaast begeleid je klanten bij het gebruik van de online kanalen.


Ook heb je een neus voor commerciële kansen in de markt en netwerken. Je analyseert de leads in relatie tot het klantbelang en de behoefte van de klant. Tot slot voel je je verantwoordelijk voor een goede en snelle afhandeling van klantvragen en eventuele klachten.

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Ruim 30 jaar hebben we een intensieve samenwerking met aansprekende organisaties in Nederland. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een zeer stevige positie verworven en een groot netwerk opgebouwd in een dynamisch werkveld. Door een ruim aanbod aan opdrachten en door onze landelijke dekking is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Jouw ambitie is onze uitdaging! Ben jij de Financieel Adviseur die het verschil maakt bij onze opdrachtgevers? Ben je analytisch, probleemoplossend en staat de klant centraal? Ben je daarnaast flexibel en vind je het leuk om verschillende opdrachten op te pakken bij lokale banken in Nederland? YER Banking biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien binnen de bancaire sector. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven.


  • HBO werk- en denkniveau

  • WFT Basis

  • WFT Vermogen

  • WFT Hypothecair Krediet

  • Recente ervaring bij een bank

  • Ervaring met Siebel

Vacature type:
Categorie: Banking / Real Estate / Mortgage Professionals
Ervaring: Full-time