Overzicht

Als junior hypotheekacceptant toets je de hypotheekaanvraag aan de kaders van de betreffende geldverstrekker. Je begeleidt het proces van het compleet maken van het dossier. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de aanvraag zo goed mogelijk past, waarbij het intermediair tussentijds voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de status van zijn dossier. Je schakelt veel met klanten, net als met collega-hypotheekadviseurs en andere tussenpersonen, makelaars en notarissen. Je kunt veel van jezelf kwijt in deze rol en daarbij bieden wij je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij kan je denken aan het behalen van extra Wft’s.

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Al meer dan 30 jaar hebben we een intensieve samenwerking met gerenommeerde banken en verzekeraars in Nederland. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een zeer stevige positie verworven en een groot netwerk opgebouwd in een dynamisch werkveld. Door een ruim aanbod aan opdrachten en door onze landelijke dekking is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Als Junior Hypotheekacceptant behandel je nieuwe hypotheekaanvragen. Je controleert en beoordeelt alle opgevraagde documenten van een hypotheekaanvraag en voert correspondentie met aanvragers en andere betrokken partijen. Spreekt jou dit aan? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! YER Banking biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien binnen de bancaire sector. Wij zijn de sparringpartner op niveau, die jouw carrière een boost kan geven.



  • HBO werk- en denkniveau

  • Wft-Basis (harde eis!)

  • Studerend voor Wft Hypothecair krediet en Wft Vermogen (of bereidheid tot) is een pré

  • Kennis en ervaring met de geldende regelgeving

  • Je bent klantgericht, accuraat en communicatief vaardig (zowel schriftelijk als mondeling)

  • Ervaring met meerdere hypotheeksystemen is een pré

  • Je voelt je ergens snel thuis door je sociale houding en goede communicatieve vaardigheden

  • Door je klantgerichtheid kom je met een klant snel tot een uitstekende oplossing voor beide partijen

Vacature type:
Categorie: Banking / Real Estate / Mortgage Professionals
Ervaring: Full-time