Overzicht

Is dagelijks onderhoud helemaal jouw ding? Ben jij een organisatorisch, technisch en communicatief talent? En wil je werken bij een multidisciplinair, succesvol en gezellig bouwbedrijf uit Amsterdam? Dan is dit misschien de perfecte uitdaging voor jou!

Deze Amsterdamse aannemer zoekt niet één, maar twee werkvoorbereiders/planners DO voor een nieuwe klant, een Amsterdamse onderwijsinstelling. Het is een bedrijf wat vrijheid en eigen initiatief aanmoedigd en haar personeel helpt om het maximale uit hen te halen. Daarbij hoort ook dat dit bedrijf je optimaal zal begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en het behalen van je ambtities. Naast het harde werken is het ook nog eens enorm gezellig hier. De sfeer is goed en het team is hecht. 

Beschrijving

Als werkvoorbereider/planner DO ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de bonnen die digitaal binnenkomen. Je kan makkelijk inschatten om wat voor klacht het gaat en wat het inhoudt. Vervolgens schakel je snel met degene die dit moet gaan oplossen. Daarnaast kan je zonder problemen inschatten wat er moet gebeuren, welke materialen hiervoor nodig zijn en hoe lang het precies gaat duren. Dit verwerk je netjes in het systeem en gaat door naar de volgende bon die alweer op je staat te wachten.

Functie eisen

Als werkvoorbereider/planner DO ben je voor één specifieke klant verantwoordelijk, namelijk een Amsterdamse onderwijsinstelling. Wat zoeken zij in de ideale kandidaat?

MBO Bouwkunde 3 of 4
Starter, ervaren of alles er tussenin
Affiniteit met dagelijks onderhoud (snel/ad-hoc)
Stressbestendig
Organisatorisch sterk
Aandacht voor details
Goede en duidelijke communicatie

Aanbod

Wat kan jij verwachten?

Een leuk bedrijf met een hecht team en waar samenwerken centraal staat
Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Salarisindicatie: tussen de € 3.000 en € 4.000 bruto per maand
Lease auto
Startdatum in overleg, 1 augustus is mogelijk
Bouw UTA CAO
Standplaats Amsterdam

Ben jij het organisatorische talent dat voor resultaat én relatie gaat? En ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze tekst? Dan vertel ik je er uiteraard graag meer over. Reageer hieronder, bel ons of laat je terugbellen door mij!

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time