Overzicht

De functie

Heb je minimaal de afgelopen drie jaar ervaring opgedaan in een financiële rol en ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Zoek je geen baan maar een carrière bij een complexe en kapitaalintensieve organisatie? Functioneer je uitstekend in een dynamische en internationale werkomgeving die volop in ontwikkeling is? En past de nuchterheid van de maritieme industrie perfect bij je? En zeg je ‘ja’ tegen een persoonlijk ontwikkelprogramma waar een RC-opleiding onderdeel van kan zijn? Dan komen we graag met je in contact om verder te praten over een carrière binnen de financiële gelederen van Boskalis. 

Het succes van Boskalis is de optelsom van een unieke combinatie van mensen, materieel, activiteiten en de drive om constant te innoveren. Het succes kan echter niet gerealiseerd worden zonder betrouwbare financiële informatie. We hoeven jou als Finance Professional niet te vertellen dat bij een internationaal, kapitaalintensief én beursgenoteerd bedrijf zoals Boskalis een complexe organisatie schuilgaat achter de financiën. Dagelijks wordt met grote precisie en enthousiasme gewerkt aan de financiële verslaggeving die gebruikt wordt voor interne en externe doeleinden. De financiële inzichten en analyses zorgen ervoor dat we in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen. Dit creëert ruimte voor investeringen en verdere expansie van ons bedrijf. 

Om de financiële positie van Boskalis verder uit te bouwen, zijn we op zoek naar Finance Professionals die een nieuwe impuls willen geven aan hun carrière en de ambitie hebben om door te groeien naar een financiële rol op managementniveau. Uiteraard met de beste begeleiding en een ontwikkelprogramma op maat. Welke rol je exact gaat vervullen is afhankelijk van jouw achtergrond en persoonlijke voorkeuren. Je kunt denken aan een functie binnen een van onze drie divisies waarbij je werkt in het hart van de operationele én commerciële activiteiten van Boskalis. Maar je kunt ook op corporate niveau aan de slag. Je komt dan te werken in het financiële epicentrum van Boskalis waar alle financiën van het gehele bedrijf samenkomen.  

Wie jij bent

Vakinhoudelijk ken je het klappen van de zweep als geen ander en je bent scherp analytisch. Maar je hebt ook een innemende persoonlijkheid en de sociale vaardigheden om anderen voor jouw ideeën te winnen en mee te krijgen in jouw plannen. Dit doe je met veel gevoel voor de organisatie en voor de mensen om je heen. Daarnaast:

  • ben je in het bezit van een Master in Finance; 
  • heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring in een financiële functie, zoals Accountant, Controller, Business Controller of Business Analyst;
  • wil je maximaal in jezelf investeren door deel te nemen aan een ontwikkelprogramma afgestemd op jouw kennis en ervaring;  
  • heb je de ambitie om op korte termijn door te groeien en maximaal in jezelf te investeren; 
  • communiceer je net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Wij bieden

Als Finance Professional kun je rekenen op:

  • Een uitgebreid persoonlijke ontwikkelprogramma waar, afhankelijk van je achtergrond, een RC-opleiding (of equivalent) onderdeel van uit kan maken.  
  • Coaching door senior management. 
  • Een uitdagende functie en doorgroeimogelijkheden naar een rol zoals, Business Unit Controller, Area Controller of een senior corporate finance rol. 

Meer weten?

Voor meer informatie over een carrière binnen de financiële gelederen van Boskalis kun je contact opnemen met Robert Smits, Recruiter via + 31 (0)78 696 8398.  

Vacature type:
Categorie: Accounting / Finance / Insurance
Ervaring: Full-time