Overzicht

De functie

Tenderen is de laatste jaren niet alleen uitgebreider, maar ook complexer geworden. Om goed te bepalen waar de kansen van de organisatie liggen zijn wij op zoek naar een Prekwalificatie Coördinator. Wij zoeken een Prekwalificatie Coördinator die communicatief sterk is én door weet te pakken. Heb je minimaal drie jaar werkervaring en zoek jij een mooie baan als Pre-tender Coördinator? Vind je het leuk om te opereren als spin in het web? Dan nodigen we je graag uit om verder te praten over de functie van Prekwalificatie Coördinator bij Boskalis Nederland. 

Boskalis Nederland voert op Nederlandse bodem toonaangevende droge- en natte infrastructurele projecten uit. Wanneer opdrachten op de markt komen signaleer jij de kansen voor Boskalis en weet je hierop door te pakken door informeel verschillende belanghebbenden te informeren en advies te geven over het selectieproces. Wanneer Boskalis besluit in te schrijven op een tender ben jij eigenaar van het proces en voer je de regie over de pre-kwalificatie en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je inventariseert wat de benodigde acties zijn en maakt een planning onder een vaak strakke deadline. Je bepaalt welke taken aan anderen toegewezen dienen te worden en binnen welke tijd dit afgerond dient te zijn, hier blijf je ook scherp op en bij afwijkingen weet je collega’s coachend te ondersteunen. Je bent in staat om documenten technisch en kwalitatief te beoordelen en onderneemt actie als het bereiken van het resultaat in gevaar komt. Ook heb je regelmatig contact met de opdrachtgever om vragen te stellen en te beantwoorden. Dit alles weet je uit te voeren op een collegiale manier met enthousiasme en doorzettingsvermogen, ook tijdens de vaak hectische periodes vlak voor het indienen weet jij je hoofd koel te houden. 

Wie jij bent

Jij bent de Prekwalificatie Coördinator waar we naar op zoek zijn als je het volgende meeneemt:  

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding, in de richting Civiele Techniek, Technische Bestuurskunde, Technische Bedrijfskunde of soortgelijke opleiding.
  • Je werkt nauwkeurig en toont initiatief.
  • Je hebt affiniteit met de aannemerij.
  • Je hebt affiniteit met procesmatig werken en denken. 
  • Je staat stevig in je schoenen en weet mensen met een dosis enthousiasme te overtuigen.
  • Je bent communicatief vaardig en weet gemakkelijk de verbinding te leggen met verschillende stakeholders.

Wij bieden

Werken bij Boskalis Nederland als Prekwalificatie Coördinator betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan. 

Over het bedrijf

In de rol van Prekwalificatie Coördinator kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt. We treden op als aannemer van omvangrijke en complexe projecten of als partner in Design & Construct opdrachten. We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering. We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.

Boskalis Nederland heeft kantoren in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio. 

Extra informatie

Als Prekwalificatie Coördinator werk je binnen het bedrijfsbureau. Het bedrijfsbureau levert ondersteuning bij tenders en projecten in uitvoering van alle disciplines. Dit kunnen (een combinatie van) kleine, grote, waterbouwkundige of droge infra gerelateerde tenders en/ of projecten zijn. Het bedrijfsbureau fungeert als het interne kenniscentrum van Boskalis Nederland. In de rol van Prekwalificatie Coördinator werk je op het bedrijfsbureau in Rotterdam.  

De functie van Prekwalificatie Coördinator kan zowel voor 32 uur als voor 40 uur worden ingevuld.  
 

Vacature type: Manager
Categorie:
Ervaring: Full-time