Overzicht

Klaar met school, maar nog niet uitgeleerd? Al wat recruitment ervaring opgedaan Gek van recruitment en graag aan de slag bij een topwerkgever?

De juiste mensen op de juiste plek krijgen. Dit vraagt zoveel meer dan alleen recruitmentvaardigheden. Samen met diverse top werkgevers bieden wij een recruitment traineeship. WAT JIJ DOET

Je leert talentpools bouwen en efficiënt contact onderhouden met je netwerk;
Je leert social media gebruiken en een recruitment funnel vullen;
Je leert leads genereren voor recruiters van jouw klant;
Je leert toptalent enthousiasmeren voor jouw opdrachtgever;
Je wordt de go-to persoon voor collega’s voor informatie over de markt en kandidaten.

WAT WIJ JOU BIEDEN

We zorgen ervoor dat jij de beste wordt in je vak.

Naast een prima salaris, krijg je intensieve coaching door experts van onder andere de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Je krijgt toegang tot hét online learning programma van Social Talent. We bieden je volop mogelijkheden om best practices te delen met collega trainees. Na je traineeship, dat een jaar duurt, treed je in dienst bij de werkgever die jouw learning on the job heeft gefaciliteerd.

By the way … ons team houdt van borrelen op vrijdagmiddag.

WAT JIJ MEEBRENGT

Van jou verwachten we dat je recent een hbo- of wo-opleiding hebt afgerond en dat je relevante werk- of stage-ervaring hebt opgedaan, Bij voorkeur binnen executive search, recruitment of sourcing.

Je bent bereid om te reizen en je bent een kanjer in netwerken. Ook weet je prima om te gaan met stakeholders binnen en buiten de organisatie.Verder heb je een goed gevoel voor humor en enige zelfspot, ben je nieuwsgierig, leergierig en zelfs een beetje eigenzinnig.

WIE WIJ ZIJN 

Het HRK team bestaat momenteel uit negen medewerkers. We hebben ruime ervaring in corporate recruitment, bureau recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Het team wordt aangestuurd door Koen, partner en oprichter van HRK. Verder werk je nauw samen met Ron, de creatieve mastermind van de organisatie.

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time