Overzicht

De functie

Werken voor Boskalis Subsea is meer dan alleen een interessante baan hebben. Het betekent dat je onderdeel wordt van een hooggekwalificeerd team van ambitieuze professionals die het beste van zichzelf en van anderen eisen. Het betekent dat je tot bloei kunt komen in een uitdagende en stimulerende werkomgeving in een resultaatgedreven cultuur. En het betekent ook dat je komt te werken voor de Europese marktleider in offshore energie infrastructuur.
Binnen Subsea Contracting maak je samen met de Business Unit Controller en Project Controllers onderdeel uit van de afdeling Finance & Controlling. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de Business Unit Controller en je standplaats is Papendrecht.
 
In de rol Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien van de boekhouding en de daarbij behorende maandafsluitingen, waarbij je streeft naar verbeteringen en optimalisatie in systemen en processen.
Kortom, in de rol van Assistent Controller ben je, weliswaar op afstand, nauw betrokken bij de projecten van Subsea Contracting (onderdeel van de divisie Offshore Energy). Je voelt je zeker prettig in de internationale, dynamische omgeving van Boskalis.

Wie jij bent

In voorgaande rollen heb je al ervaring opgedaan als Assistent Controller in een internationale omgeving.
  • Afgeronde HBO opleiding in een financiële richting;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring richting reporting, boekhouding draaien, maandafsluiting;
  • ERP (SAP) ervaring een must, SAP BPC een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Fulltime beschikbaar;
  • Goede dosis humor, nuchtere instelling, nauwkeurig en ervaring met projecten.

Vacature type: Manager
Categorie:
Ervaring: Full-time