Overzicht







Assemblage: zelfstandig opbouwen van complexere machines conform de geldende standaarden op het gebied van kwaliteit en efficiency, specificaties en planning. Hieronder wordt ook verstaan het zelfstandig controleren en opstarten, het uitvoeren van functietesten, het signaleren en beoordelen van storingen en het verrichten van vereiste reparties en herstelwerkzaamheden aan alle voorkomende machines.


Projecten: de Allround Monteur kan worden betrokken bij projectmatige werkzaamheden, waaronder de bouw van prototypes, 0-series, klant specifieke machines en de opbouw van (nieuwe) modificaties. Het incidenteel inspringen op andere divisies behoort tot de werkzaamheden.


Administratief: het verrichten van bijkomende administratieve handelingen, conform de intern geldende richtlijnen. Inclusief het invullen van de juiste documenten en systemen voor het oplossen en voorkomen van geconstateerde defecten.


Kennisoverdracht: instrueert waar nodig (nieuwe) medewerkers en Teamleiders op het gebied van technieken en werkwijzen, oa. gericht op het terugdringen van terugkerende kwaliteitsmeldingen.


Veiligheid: Werkt veilig en ergonomisch volgens de richtlijnen. Zorgt daarbij voor een schone werkplek volgens 5S en Lean principes. Signaleert knelpunten en adviseert proactief over verbeteringen.


Algemeen: Zorgt voor een goede werksfeer en draagt bij tot het verbeteren van het proces.

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 240 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland.


Dankzij de state-of-the-art technologie, continue innovatie en de beste componenten van Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid, kwaliteit en inzet geproduceerd. TOBROCO-GIANT levert machines van 750 kg tot 6000 kg met motoren van 20 pk tot 76 pk.







De Allround Monteur is door de uitvoerige technische kennis breed inzetbaar. De primaire verantwoordelijkheid is het zelfstandig opbouwen, controleren, opstarten, testen en repareren van complexere machines conform de geldende standaarden op het gebied van kwaliteit en efficiency, specificaties en planning.

Vereiste opleidingen.



  • MBO niveau 3 of hoger, richting werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek of door ervaring verkregen kennis- en vaardigheden


Vereiste vakinhoudelijke kennis / systeemkennis.



  • Brede technische kennis

  • Hydraulische, elektrotechnische en softwarematige kennis

  • Uitvoerige kennis van de zelfstandige assemblage van machines in een productieomgeving


Vereiste persoonseigenschappen / competenties.



  • Grote mate van zelfstandigheid

  • Vindingrijk, initiatiefrijk en flexibel

  • Nauwkeurig

  • Stressbestendig

  • Resultaat- en oplossingsgericht


Bevoegdheden.



  • Zelfstandig uitvoeren van veelal complexe assemblage werkzaamheden

  • Controle van het geproduceerde product voordat deze wordt aangeboden aan de eindcontrole

  • Traceren en verhelpen van storingen

  • Escalaties in overleg met leidinggevende

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time