Overzicht

In deze veelzijdige en dynamische rol ben je verantwoordelijk voor advies en ondersteuning inzake onderhoud, beheer en optimalisatie van (proces)installaties. Je past de gekozen onderhoudsstrategie toe en volgt ontwikkelingen op de voet. Ook ga je analytisch te werk inzake (terugkerende) items waartoe een planmatige en projectmatig oplossing nodig is. Focus betreft voorts ontwikkeling en onderzoek op technologisch vlak; hiertoe maak je een plan en koppelt hier budget aan. Je rapporteert aan de Manager Maintenance & Technical Support.

Evides Industriewater, onderdeel van Evides NV (sinds 1874), levert geïntegreerde diensten op (afval)waterzuiverings­gebied aan de industrie in Nederland en in toenemende mate in Europa. Ook heeft zij als doel om in 2025 klimaatneutraal te opereren. Met een sterke focus op de (petro)chemische industrie richt zij zich op langjarige partnerships, waarbij men zich in de hele waterketen richt op de bouw, financiering en beheer van waterbehandeling- en afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Voor Evides Industriewater is YER op zoek naar een Project Engineer Onderhoud & Procesverbetering.



  • (Technisch) HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde;


  • Relevante werkervaring binnen een productieomgeving;


  • Kennis van mechanische aspecten, “static & rotating equipment” is een grote pre;


  • Kennis van maintenance en procesinstallaties;


  • Je bent organisatorisch sterk, hebt doordachte ideeën m.b.t. verbeteringen en weet die tevens om te zetten in praktische, effectieve maatregelen;


  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent analytisch sterk en overtuigend.

Vacature type:
Categorie: Engineering
Ervaring: Full-time