Overzicht

Als onderdeel van het projectteam voer je alle voorkomende werkzaamheden uit om te komen tot een efficiënt bouwproces, een veilige bouwplaats en een actuele en nauwkeurige kostenbewaking. De organisatie ontwikkelt en realiseert haar projecten volgens de systematiek van onder andere BIM, Lean en Systems Engineering.

Onze opdrachtgever ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen.

Voor diverse grootschalige projecten zoeken wij ervaren werkvoorbereiders, die kennis hebben van alle fases van het bouwproces.

Naast een afgeronde HBO-opleiding richting Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde, beschik je over het vermogen om vernieuwend en procesmatig te denken. Je hebt een proactieve werkhouding en komt met onderbouwde verbetervoorstellen. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden en je levert een constructieve bijdrage in het projectteam. Je weet overzicht te houden binnen de grote en complexe projecten en bent in staat collega’s te begeleiden waar nodig. Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar werkvoorbereiders die ervaring hebben met middelgrote tot grote projecten in zowel woningbouw als gestapelde bouw. Ervaring met Revit en BIM hebben een absolute pré.


Vanwege de spreiding van onze projecten, zijn wij op zoek naar kandidaten uit zowel het midden van het land als regio oost.

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time