Overzicht


Als allround Onderhoudsmonteur zorg je ervoor dat de productieprocessen soepel verlopen bij verschillende klanten. Je verricht (preventieve) onderhouds- en storingswerkzaamheden bij diverse productiebedrijven. Je blijft jezelf constant ontwikkelen door de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen en door de diversiteit aan klanten. De functie kent veel variatie en afwisseling. Je werkt samen met directe collega’s en/of met de collega’s van verschillende klanten. Je werkt bij verschillende klanten, waardoor je een grote diversiteit aan opdrachten en werktijden hebt.

Onafhankelijk Europees leider in technische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. Ze verbetert de wereld door lokale en regionale autoriteiten en bedrijven te helpen met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en fabrieken.

Wil jij jezelf technisch breed ontwikkelen en vind je het interessant om verschillende machines op te bouwen en/of te onderhouden bij verschillende bedrijven in verschillende branches? Vind jij ontwikkeling en scholing zeer belangrijk? Voor onze opdrachtgever in Midwest (Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland tot aan Harderwijk) zijn wij op zoek naar hands-on mechanical engineers die zichzelf verder willen ontwikkelen in de wereld van machinebouw en onderhoud.

Als allround onderhoudsmonteur ben jij het “visitekaartje” van het bedrijf bij klanten. Het is dus van belang om klant- en servicegericht te zijn. Daarnaast is het wenselijk dat je beschikt over de volgende kennis en (werk)ervaring:



  • Relevante opleiding op MBO-niveau of verkregen door werkervaring (Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek), aangevuld met praktijkgerichte cursussen;

  • Praktijkgerichte kennis van machine-onderhoud;

  • Ervaring in een productieomgeving;

  • Klant- en servicegericht;

  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;

  • Flexibel;

  • Je bent bereid om in dagdienst en ploegendienst te werken.

Naast de benodigde kennis en ervaring heb jij een resultaatgerichte houding en weet jij je collegiaal op te stellen. In overleg met jouw leidinggevende is er constant aandacht voor jouw ontwikkeling en staan jouw talenten voorop.

Vacature type:
Categorie: Engineering
Ervaring: Full-time