Overzicht

Droom jij ervan met jouw campagnes de markt te veroveren? Heb jij een passie voor alles wat met woord, beeld en geluid te maken heeft. En ben jij een avonturier op het gebied van nieuwe en online media? Dan is dit een unieke kans voor jou.

Een typische werkdag bij OGD

Als Senior Marketeer bij OGD krijg je alle ruimte om je eigen marketingstrategie te vertalen in concrete acties en deze samen met een team van specialisten in de praktijk te brengen.

De afgelopen jaren hebben wij als  ict-dienstverlener grote stappen gemaakt en onze naam binnen de ict-branche gevestigd. We zijn net even slimmer en sneller, en vooral onszelf: flexibel, inventief, oprecht en vrij!

In deze functie ben je continu bezig met de wereld van vandaag en van morgen. Je weet met welke thema’s de markt bezig is en weet hier actief en doelgericht op in te spelen. Het is je kracht om samen met je collega’s tot concepten te komen die de markt verrassen. Je bent in staat continu te sturen op specifieke kpi’s zowel aan de (potentiële) klant-, als aan de organisatiekant (verkoop en levering).

We zoeken een vooruitstrevende collega, die er niet voor terugdeinst om initiatief te nemen. Iemand met visie en het geloof dat next-level marketing binnen handbereik is. Ook vind je het niet erg om je uit de mouwen te steken. Je komt terecht in een zelfsturend team met lean-skills dat ernaar streeft om samen iedere dag een stapje beter te worden. Onze organisatie biedt veel vrijheid, flexibiliteit en volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Check bijvoorbeeld www.jebaanismeerdanwerk.nl. Hierin zie je onze bedrijfscultuur mooi terug.

 Wat doe je graag als senior marketeer?

Op het gebied van online marketing weet je de weg binnen de verschillende tools die je tot je beschikking hebt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Google Analytics en HubSpot. Je vindt het daarnaast leuk om deze kennis te delen met het team, bijvoorbeeld door een keer een pizzasessie te organiseren voor geïnteresseerden. Dat organiseren is overigens een peulenschilletje voor jou want naast je strategische inzicht ben je zeker niet te beroerd om regelmatig je handen vuil te maken en lekker operationeel je steentje bij te dragen.

Als senior marketeer sta je bij OGD op de frontlinies. Je bent continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe marktstrategieën en past je creativiteit toe om onze next-level marketing ambities waar te maken. Dit vraagt een stevige portie ervaring met projectmanagement en een resultaatgerichte instelling. Bovendien weet jij als geen ander je communicatie-skills in te zetten om zowel collega als klant te overtuigen van jouw innovatieve ideeën.

Voor deze rol zoeken we specifiek naar kandidaten met een universitaire achtergrond.

Wat maakt jou een  OGD’er?

  • Je hebt minimaal een hbo- of wo-achtergrond.
  • Je vindt het leuk om ook buiten werktijd met collega’s om te gaan en drinkt graag een drankje mee aan onze bar.
  • Je werkt graag samen met enthousiaste, slimme en (soms) eigenwijze collega’s.
  • Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en je hebt je carrière graag in eigen handen.

Wat krijg je van ons?

  •  een uitdagende baan binnen een professionele en sterk groeiende, maar informele organisatie. De deuren staan overal open en iedereen denkt graag met je mee;
  • een plek waar je de ruimte krijgt om je stempel op de werkzaamheden te drukken en waar geen dag hetzelfde is;
  • de kans om mee te denken over alle toffe evenementen en acties van OGD;
  • een goed salaris;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan onbeperkte opleidingsmogelijkheden zonder rare terugbetaalregelingen, 26 vakantiedagen per jaar, recht op sabbatical met baanbehoud, een goede pensioensregeling, veel uitjes en gezellige borrels.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via de knop hieronder. Heb je nog vragen? Kijk dan onderaan de pagina en neem contact met ons op!

Vacature type: Experienced non manager
Categorie: Marketing / Product
Ervaring: Full-time