Overzicht

Bij onze opdrachtgever werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van kleine en middelgrote complexe projecten in de utiliteit. De projecten bevinden zich met name in de regio’s Amsterdam en Utrecht en voor een groot deel bij een grote groep bestaande klanten.


Als werkvoorbereider ben je de rechterhand van een projectleider van bouwkundige projecten. Je ondersteunt de uitvoeringsprojecten vanuit kantoor, verwerkt werkbonnen, besteld materiaal en maakt calculaties. Je bent gericht op het proces en draagt er zorg voor dat het managementsysteem wordt bijgehouden. Tevens bied je ook ‘ad hoc’ oplossingen voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden. Je bent de spil in projecten en communiceert veelzijdig met interne en externe stakeholders.

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw. De diensten omvatten elke fase van het bouwproces, van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip. Met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikt zij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen, hoe groot of complex ook.


Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. Onze opdrachtgever tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau. Het team Beheer en Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

Werk jij vanuit jouw bouwkundige expertise goed samen met andere vakgebieden en ben jij sterk in klantrelaties? Dan komen wij graag met jou in contact!


  • Minimaal een MBO-diploma Bouwkunde;

  • 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;

  • Klantgericht en communicatief zeer vaardig;

  • Sterk inlevingsvermogen en administratief sterk;

  • Flexibel en goed kunnen schakelen op verschillende klantniveaus en tussen de projecten.

Vacature type:
Categorie: Engineering
Ervaring: Full-time