Overzicht

Wij zijn PER DIRECT op zoek naar een FINANCIERINGSSPECIALIST voor onze opdrachtgever in UTRECHT! Heb jij eerder gewerkt in een vergelijkbare functie en ervaring binnen de grootzakelijke markt?Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Beschrijving

JOUW WERKLOCATIEWil jij aan de slag in de stad in de stad waar de Dom is gevestigd? Dan is Utrecht een uitermate geschikte locatie om aan de slag te gaan als Financieringsspecialist Zakelijk! De locatie is centraal gelegen en zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.JOUW WERKOMGEVINGJij start de dag natuurlijk met een héérlijke kop koffie! Daarna ga jij in teamverband! Daarna ga jij in teamverband bezig zijn met de individuele behoefte van de klant. Jullie willen de klant elke dag een ‘WOW’ beleving bezorgen, dat is waar de afdeling om draait! Jij bent maakt onderdeel uit van de werkwijze die gebaseerd is op 5 principes: ambities realisaties, voorspelbaar en snel, digitaal en persoonlijk, heldere taal en alles eenvoudig! JOUW WERKZAAMHEDENAls Financieringsspecialist ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van complexe kredietaanvragen voor klanten. Jij analyseert het vraagstuk en geeft een passende kredietbeoordeling. Deze kredietbeoordelingen bestaan veelal uit een risicoanalyse en rendementsberekening. In deze functie wordt verwacht dat jij een goede kennis hebt op financieringsgebied. Jij initieert financieringsbehoefte en geeft een op maat gemaakte constructie en de consequenties daarvan.Dit vraagt om maatwerk en inzicht! Jij denk niet in problemen maar in oplossingen! Kortom, jouw analytische skills en financieel inzicht kun jij goed omzetten naar een volwaardig kredietadvies voor de (potentiële) klant. 

Functie eisen

Jij hebt een afgeronde WO/HBO-opleiding Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functieJij hebt ervaring met BBS en eventueel kennis van Contract ExpressJij hebt ervaring met het werken binnen de grootzakelijke marktJij hebt een goede beheersing van zakelijke Engels in woord en geschriftJij hebt passie voor mensen en kunt als geen ander resultaten realiseren!Jij hebt het vermogen om collega’s te inspireren en te beïnvloedenJij hebt werkervaring bij Rabobank (voorkeur specialistische functie)En jij bent gemotiveerd om de e-learnings Rabobank Right en CCD te behalen!

Aanbod

Volledige reiskostenvergoeding als je met de auto reist of openbaar vervoer25 vakantiedagen op basis van 40 uurPensioen-regeling via StiPPOpleidingsbudget voor vakdiploma’s en beroepskwalificatiesLidmaatschap Permanent Actueel Professional via LindenhaegheLeerzame workshopsJaarlijks leuke evenementen met Carrierecafe-Collega’s

Sollicitatie

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Stuur dan jouw cv naar bodine@carrierecafe.nl of bel naar 06-57757947!

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time