Overzicht

Wat je gaat doen:

Binnen het cluster DPA Privacy bouw jij in een klein en hecht team mee aan onze organisatie. Je hebt veel vrijheid om recruitment echt op de kaart te zetten. Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de aanname van professionals op het gebied van Privacy en Informatiebeveiliging; vanaf het eerste contact tot aan het tekenen van het contract.

Je houdt je bezig met het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van je netwerk van deze professionals.

Door de juiste wervingsstrategieën in te zetten weet jij deze doelgroep te bereiken en ze enthousiast te maken voor nieuwe uitdaging binnen DPA Privacy. Je weet jouw creativiteit in te zetten om onze organisatie aantrekkelijk in de markt te zetten.

Je werkt nauw samen met onze Accountmanagers en geeft advies over de werving en selectie van nieuwe professionals. Vanuit je netwerk weet je precies welke profielen het best passend zijn op de aanvragen en samen weet je de beste match te maken.

Wat we vragen:

Je hebt ruime ervaring binnen het recruitmentvak en hebt affiniteit met arbeidsbemiddeling. We vinden het belangrijk dat je pro-actief bent en jouw creativiteit weet in te zetten. Verder beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen en ben je gedreven om recruitment naar een hoger niveau te tillen.

Wat wij verder vragen:

• Een afgeronde HBO/WO opleiding;

• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als recruiter;

• Affiniteit met arbeidsbemiddeling is een grote pré;

• Je denkt in oplossingen en hebt een echte can-do mentaliteit;

• Je hebt ervaring opgedaan met het werven van schaarse profielen;

• Je hebt een goede kennis van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wat we vragen:

Naast een supergezellig team met wie je op maandagavond kunt bootcampen bieden we je veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Ook is er aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling via de DPA Academy en individuele trainingsmogelijkheden.

Over DPA:

De DPA Group richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Zo helpen we professionals en organisaties om hun prestaties te verbeteren. DPA is als onderneming in 1992 opgericht, telt circa 1700 professionals, opereert landelijk en internationaal, is beursgenoteerd aan de Euronext en heeft naast de autonome groei, de afgelopen jaren door meerdere overnames (o.a. ConQuaestor, Fagro en People Group) een gestage groei doorgemaakt.

DPA Privacy is een zelfstandige businessunit binnen de vakgroep Legal en bestaat sinds oktober 2016. Door nieuwe aangescherpte wetgeving wordt het voor organisaties zaak om vanaf mei 2018 privacy proof te zijn. Dit voorkomt hoge boetes, reputatieschade en verlies van business.

DPA Privacy is gespecialiseerd in de selectie en bemiddeling van privacyprofessionals die oplossingen bieden op het gebied van privacy-vraagstukken binnen de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid door middel van:

Het detacheren en op consultancybasis inzetten van Interim Privacy Counsels bij opdrachtgevers;

Het bemiddelen van freelance Privacyprofessionals (zzp’ers) voor interim werkzaamheden bij opdrachtgevers;

De werving & selectie van Privacyprofessionals voor de vaste invulling van privacy posities.

De cultuur van DPA Privacy is informeel. Onze medewerkers krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid en beseffen het belang van resultaat. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Vacature type:
Categorie: Project / Program Management
Ervaring: Full-time