Overzicht

Wat je gaat doen:

Als junior Interim Privacy Counsel werk je onder de vleugels van een senior Interim Privacy Counsel. Door training on-the-job bouw je praktijkervaring op om in de toekomst als zelfstandig privacyprofessional organisaties te adviseren om privacy te borgen in hun strategie. Als junior Interim Privacy Counsel help je mee organisaties privacy proof te maken. Dat kan op beleidsniveau zijn, maar ook praktischer bij bijvoorbeeld het opstellen of reviewen van bewerkersovereenkomsten, meldingen aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Privacy Impact Assessments (PIA’s) of het uitrollen van privacy-implementatieprogramma’s. Wat we vragen:

Je bent een gemotiveerde en ondernemende persoon met een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. Aangevuld met:
Hbo-werk- en denkniveau, of een afgeronde Hbo-studie, bij voorkeur rechten, bedrijfseconomie of IT;
Minimaal 6 maanden werkervaring in de advocatuur, een juridisch beroep of de privacy consultancy;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Goede communicatievaardigheden en een commerciële werkhouding;
Sterke teamspeler en ben je representatief, open en sociaal ingesteld;
Flinke dosis leergierigheid en ambitie om veel te leren en je te ontwikkelen tot een zelfstandig opererende privacyprofessional. Wat we vragen:

In deze functie ben je verzekerd van veelzijdige mogelijkheden om professioneel te groeien op het snijvlak van legal, compliance, risk en ICT. DPA Privacy biedt:
Afwisselende opdrachten die aansluiten bij je ontwikkeling;
Een professioneel en enthousiast team waar je altijd op kunt steunen;
Een goed salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een persoonlijk opleidingsbudget en begeleiding. Over DPA:

DPA Privacy richt zich op het snijvlak van privacy en informatiebeveiliging. We bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor het verantwoord omgaan met persoonsgegevens: de juridische, technische en procesmatige aspecten tot en met het privacybewustzijn. Voor de tijdelijke invulling van opdrachten en projecten bemiddelen we Interim Privacy Counsels en consultants. Specialisten die continu meedraaien in de voorhoede van de ontwikkelingen. In onze projectmatige aanpak is ons doel om onze relaties aantoonbaar ‘in control’ te laten zijn.

Vacature type:
Categorie: Project / Program Management
Ervaring: Full-time