Overzicht

Als Projectcontroller ben je verantwoordelijk voor de support en het functioneel beheer van het ERP-systeem. Daarbij maak je deel uit van de afdeling projectcontrol. Je voert zelfstandig de (financiële) projectadministratie uit van één of meerdere projecten. Daarnaast verzorg je de maandelijkse projectbewakingsoverzichten, assisteer je bij de (financiële) procesverbeteringen en spar je met projectleiders over de financiële voortgang van de projecten.

Onze opdrachtgever betreft een middelgrote organisatie binnen de bouw/infrastructuur en is gelegen in de omgeving van Tilburg/Breda.

Voor een bouw/infra gelieerde organisatie in de omgeving van Tilburg/Breda zijn we op zoek naar een Projectcontroller, dit i.v.m. de uitbreiding van de huidige werkzaamheden.

Voor deze functie zoeken wij een gedreven zelfstandige persoonlijkheid met een afgeronde HBO/MBO-opleiding op het gebied van accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie.


Werkervaring in een soortgelijke functie is een grote pré. Een helikopterview is belangrijk om alle processen te overzien. Je bent niet bang om hands-on aan de slag te gaan en weet je goed staande te houden binnen een dynamische organisatie. Ervaring in de bouwsector is een grote pré.


Met Navision of een soortgelijk ERP-systeem kun je uitstekend overweg. Je bent bekend met de wettelijke en fiscale regels en beheerst over uitstekende communicatieve vaardigheden en daadkracht.

Vacature type:
Categorie: Accounting / Finance / Insurance
Ervaring: Full-time