Overzicht

Je hoofdtaak op de planningsafdeling is het tijdig en effectief plannen en voorbereiden van preventief onderhoud met als doel de betrouwbaarheid en beschikbaarheid te waarborgen van de installaties in twee petrochemische fabrieken met een totaal onderhoudsbudget van 6 tot 12 miljoen euro.


Ook voor het correctief onderhoud zal je volgens het werkproces, daar waar van toepassing, werkpakketten opstellen. Hoofdzorg daarbij is de veiligheid. Je voert een proactief veiligheidsmanagement met toepassing van het Stop Principle en blijft steeds in dialoog met collega’s en derden over het consequent toepassen van de ‘life saving rules’.


Je maakt gedetailleerde projectplannen voor de veilige en efficiënte uitvoering van onderhoudsklussen, waarbij je de situatie in het veld goed hebt beoordeeld. Als nieuw materieel nodig is, schrijf je bestelorders, werkt nauw samen met de Material Coordinator en je past plannen aan als dat nodig of handig lijkt.


Je stuurt kant-en-klare ‘job packages’ naar de scheduler en de uitvoerende groepen. Dit alles in overeenstemming met de regels, voorschriften en werkmethoden (werkprocessen) en aansluitend bij gestandaardiseerde best practice methoden uit de internationale organisatie.


Als teamlid van de plannersgroep ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van de opdrachten, de coördinatie van de planningswerkzaamheden en de rapportage over de voortgang en efficiëntie van de planningsgroep. Je rapporteert aan de Senior Planner.

Internationaal producent van specialistische chemicaliën. Ze is toonaangevend in diverse markten en heeft merken in landen over de hele wereld. Ze is actief in een aantal belangrijke marktsegmenten, van bouw en infrastructuur tot en met transport, industriële- en consumptiegoederen. Daarnaast is ze marktleider in de sector duurzaamheid, in de praktijk betekent dit dat deze duurzame oplossingen deel uitmaken van jouw dagelijkse leven en dat van vrienden en familie. Ze is de onderscheidende factor waardoor jij kunt doen wat gedaan moet worden.


Ben jij een ervaren werkvoorbereider/planner die het een uitdaging vindt om bezig te zijn met complexe onderhoudsprojecten bij een grote petrochemische plant? Lees dan snel verder!

  • MBO+/HBO functioneringsniveau (Civiele Techniek of WTB);

  • Ruime (minimaal 10 jaar) relevante ervaring;

  • Diepgaande kennis van zowel uitvoering als planning van onderhoud;

  • Ervaring en senioriteit in coördineren van (plannings-)werkzaamheden;

  • Daadkrachtig, kritisch en alert op risico’s;

  • Goede communicatieve vaardigheden;

  • Gedegen kennis van SAP ERP-systeem.

Vacature type:
Categorie: Engineering, Logistics / Transportation
Ervaring: Full-time