Overzicht

Als werkvoorbereider bij Breijer Projecten ben je werkzaam op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Je werkt in een integraal team (bouwkundig, elektrotechnisch en werktuigbouwkundig) en werkt gezamenlijk aan 1 of meerdere projecten waarbij jij verantwoordelijk bent voor de werktuigbouwkundige installaties. Je doet de werkvoorbereiding voor gebouwen waar geavanceerde technieken als warmte- en koudeopslag, betonkernactivering of gebouwbeheerssystemen een belangrijke rol spelen.

De werkzaamheden in deze functie omvatten alle voorbereidingen voor een soepele uitvoering en administratieve ondersteuning van de projectleider, zoals het uittrekken van hoeveelheden, het bestellen van materialen, het aanvragen van offertes, het opstellen van offertevergelijken, calculaties van meer- en minderwerk en het opstellen van de planning en bewaking daarvan. Je bezoekt het werk zo vaak als nodig en woont werkvergaderingen en wekelijkse teambesprekingen bij.

Onder de naam Breijer is Facilicom Solutions actief in de bouw en installatietechniek. Ze bouwt en renoveert projecten in de utiliteitsbouw, het onderwijs, de zorg en de woningbouw. Doordat ze alle facetten van bouw en techniek in huis heeft, kan ze haar opdrachtgevers een totaalpakket bieden.


Breijer is actief op het gebied van energiemanagement, assetmanagement, technische dienstverlening en integraal onderhoud, lees hier meer over op de website https://breijer.nl/home

Wil jij onderdeel uitmaken van een integraal team bij één van de grootste werkgevers van Nederland en meewerken aan technisch uitdagende projecten op het gebied van werktuigbouwkundige installaties? Dan ben je bij Breijer Projecten (Facilicom Solutions) aan het juiste adres. De enthousiaste werkvoorbereider werktuigbouwkunde waar wij naar op zoek zijn:

  • Heeft een afgeronde opleiding op MTS/MBO-niveau bij voorkeur Installatietechniek/Werktuigbouwkunde

  • Heeft bij voorkeur applicatiecursussen zoals MIT en/of TVVL gevolgd

  • Heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

  • Is behalve resultaatgericht, proactief, communicatief en commercieel vaardig, dit komt tot uiting in de contacten met opdrachtgevers

  • Is administratief goed onderlegd

  • Is collegiaal en heeft een eigen inbreng

  • Beschikt over een rijbewijs

Vacature type:
Categorie: Engineering
Ervaring: Full-time