Overzicht

Je bent organisatorisch en communicatief sterk, doelgericht en blinkt uit in projectondersteuning. Als Projectassistent ben je de steun en toeverlaat van het projectteam. Bij jou kunnen de projectleden terecht voor het overzicht: je bewaakt planningen en afspraken, maakt (voorzetten voor) agenda’s, notities en verslagen, administreert, documenteert en archiveert en bewaakt de kwaliteit. Ook werk je mee/ontwikkel je formats en templates voor projectdocumentatie. Daarnaast zorg je ervoor dat informatie uit de projectadministratie vertaald wordt naar relevante kennis voor de teamleden. Jouw organisatietalent komt je goed van pas bij het voorbereiden van brainstormsessies en werksessies en het zorgen voor de opvolging van de afspraken. Je ondersteunt bij de voorbereiding en besluitvorming binnen het project. Dat doe je door het mede opstellen van beslisdocumenten en het coördineren en aanjagen van de benodigde informatie hiervoor. Vind jij het leuk om te werken aan omvangrijke en uitdagende bouwprojecten? Heb je naast affiniteit met bouw en vastgoed ook hart voor de zorg? Dan is Siza op zoek naar jou!

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot en met begeleiding naar werk. Bij Siza werken ongeveer 2500 medewerkers verspreid over 150 locaties.


Het team Vastgoed Strategie werkt projectmatig en doelgericht aan diverse projecten, waarin je je actuele kennis van projectmatig werken kwijt kunt. Het Dorp is één van de de meest bekende locatie van Siza. De huidige woonwensen en veranderende zorg vragen om vernieuwing van Het Dorp: van een wijk uitsluitend voor mensen met een beperking naar een gemêleerde, groene en duurzame wijk waar zowel mensen mét, als mensen zonder beperking wonen en technische innovatie ruim baan krijgt. Een ander grootschalig project is ’s Koonings Jaght. Een natuurlijk vormgegeven en beschut park dat op 10 km van het centrum van Arnhem ligt. Er wonen volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel, soms met moeilijk verstaanbaar of complex gedrag. Het doel is om de aankomende jaren een nieuwe ruimtelijke en zorgvisie te ontwikkelen.


Het team vastgoed bestaat uit een manager, zes adviseurs, een projectmedewerker en een managementassistent. Het is een jong team met veel drive en ambitie. Door deze ambities is er ruimte gekomen voor een project assistent. Deze projectassistent zal met name twee grote vastgoedontwikkelingsprojecten ondersteunen: Het Dorp en ’s Koonings Jaght. Daarnaast zal de projectassistent het team ondersteunen en intensief samenwerken met de managementassistent. Je vervangt elkaar bij afwezigheid.

YER Support Professionals bemiddelt sinds 2007 een nieuwe generatie hoogopgeleide managementondersteuners. Op tijdelijke en permanente basis recruiten wij door heel Nederland o.a.: directieassistenten, officemanagers, executive assistants, PA’s, managementassistenten en projectondersteuners.


Op exclusieve basis werven wij voor Siza in Arnhem een gemotiveerde, gedreven en servicegerichte projectassistent voor 32 tot 36 uur per week.


  • Afgeronde bachelor opleiding (secretarieel, projectmatig, bedrijfskundig, vastgoed gerelateerd);

  • Beschikbaarheid van 32-36 uur per week;

  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring als assistent in een project gestuurde organisatie;

  • Affiniteit en ervaring met een of meer van de volgende branches: techniek, vastgoed, bouw, infra, zorg;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Hands-on, communicatief vaardig, verbinder, assertief, gericht op samenwerken;

  • Stressbestendig, resultaatgericht, goed gevoel voor verhoudingen.

Vacature type:
Categorie: Customer Support / Client Care
Ervaring: Full-time