Overzicht

Hessing Supervers zoekt echte aanpakkers! Houd jij van afwisselend logistiek werk? Ben jij een teamplayer en ben je bestand tegen hectiek? Werk je nauwkeurig en vind je het geen probleem om te aan de slag te gaan in wisselende diensten? Dan verwelkomt Hessing jou graag in hun team als medewerker voorraadbeheer!

Hessing Supervers is koploper in de groente verwerkingsindustrie. Als medewerker voorraadbeheer werk je op de locatie in Helmond. De afdeling ontvangst goederen, opgedeeld in ontvangst- en voorraadbeheer, heeft in totaal 70 collega’s. Voor de teams voorraadbeheer ‘grondstoffen’ en ‘specialiteiten’ zoeken we nieuwe collega’s.
De teams zijn onder andere verantwoordelijk voor: de productie tijdig en correct voorzien van alle grondstoffen, orders picken, scannen van alle kratten die verzamelt of teruggezet moet worden en het opslaan van binnenkomende goederen in het magazijn.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Om 05.15 uur begint je dagdienst. Omdat je vooral werkt in natte ruimtes en koelcellen van 4 graden, zet je een lekkere warme muts op, trek je je handschoenen en je warme Hessing jas aan. Je ontsmet en wast nog grondig je handen voordat je aan de slag gaat, want je werkt met dagverse producten zoals groenten en fruit.

Je collega’s die de nachtdienst hebben gedraaid zijn nog niet helemaal klaar met orderpicken en na een korte overdracht neem je hun werkzaamheden over. Elke krat die je hebt verzamelt, scan je zodat de voorraad altijd up-to-date is.

Het is 07.15 uur als het daily management met de teamleider en manager op de afdeling begint. Jullie spreken de dag van gisteren en vandaag door. Zijn er veiligheids-, kwaliteits-, leverings- of personele issues? Samen wordt gekeken hoe iedere dag weer beter kan gaan. Jij als medewerker voorraadbeheerder wordt dagelijks betrokken in het proces en het succes.

Het is druk op de werkvloer, maar jij houdt je hoofd koel en brengt orde aan. Je blijft de afdeling in de loop van de dag tijdig en correct voorzien van grondstoffen. Het afval rijd je naar de milieustraat en retouren breng je terug naar het magazijn, die je niet vergeet te scannen. Lege kratten breng je buiten naar afdeling kratten. Je telt ook nog dagelijks de buffervoorraden, verwijdert kratkaartjes en ontstiekt producten.

Jouw werkzaamheden zijn zo afwisselend dat geen dag bij Hessing hetzelfde is!

Wat wordt je geboden?

● Aantoonbare mbo werk- en denkniveau.
● Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. (Je werkt veel samen met EU arbeidsmigranten)
● Je werkt nauwkeurig, beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent proactief en stressbestendig.
● Je bent beschikbaar om ook op zaterdagen, feestdagen en in wisselende diensten te werken.
● Je hebt relevante werkervaring opgedaan in de logistiek.
● Kennis van voedselveiligheid (HACCP).
● Je bent in het bezit van een geldig reach- of heftruckcertificaat. Heb je deze niet, dan biedt Hessing de mogelijkheid aan om deze te halen.

Wat breng je mee?

Als je in ‘team grondstoffen’ gaat werken, begin je om 05.15 uur, 10.00 uur of 21.00 uur. Je draait dan om-de-week een volledige werkweek in de nachtdienst. Voor ‘team specialiteiten’ is dat één keer in de 3 weken en je aanvangstijden zijn 06.00 uur, 14.00 uur of 22.00 uur.

● Een dienstverband bij Hessing, dus niet via een uitzend- of detacheringsconstructie.
● Hessing hanteert CAO Groothandel Groenten en Fruit en i.v.m. wisselende diensten variëren de toeslagen van 25% t/m 100%.
● Salaris tussen de € 1.919 – € 2.266 (schaal C) per maand, afhankelijk van jouw ervaring en je gebleken geschiktheid.
● 38-urige werkweek.
● Je krijgt per 4 weken uitbetaald.
● Warme jas en veiligheidsschoenen.
● Werken met gezonde producten en personeelskorting op verse groenten en fruit.
● Opleidingen en trainingen die passen bij je rol en loopbaanmogelijkheden.

Waar ga je werken?

Hessing Supervers beheerst al bijna 60 jaar het snijden van groente en fruit en verwerken is een vak apart. Zij verwerken de verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit, verse sappen en maaltijdsalades. Die leveren ze aan supermarkten, fastfoodketens, groothandelaren, cateringbedrijven en inflight cateraars.

Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Iedere week gaan er vanuit de verschillende productielocaties miljoenen verpakkingen versproducten op transport. In Nederland gebeurt dat grotendeels met het eigen transportbedrijf Hessing Logistiek gevestigd in Zwaagdijk-Oost. In totaal werken er ruim duizend mensen bij Hessing locatie Helmond.

Interesse?
Steamz ondersteunt Hessing bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen wij bij voorkeur via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie omtrent de vacature en organisatie kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 06-48405217 of danny@steamz.nl

Vacature type:
Categorie: Manufacturing / Production / Operations
Ervaring: Full-time