Overzicht

Ben jij als werkvoorbereider op zoek naar vrijheid en kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen een organisatie met informele sfeer en korte lijnen? Ben je bekend met Revit en past ‘het nieuwe bouwen’ bij jou? Dan lijkt een baan als werkvoorbereider bij Van der Heijden bouw en ontwikkeling jou op het lijf geschreven. Wegens groei zoekt dit bedrijf in Schaijk twee werkvoorbereiders: één voor woningbouw en één voor logistieke- en industriële bouw.

Wat ga je doen?
Je bereidt bouwprojecten voor van gunning tot oplevering en nazorg. Voor zowel eigen projectontwikkeling (woningbouw) als voor beleggers en corporaties. BIM vervult daarin een belangrijke rol. Je plant, tekent en organiseert. Jouw takenpakket is breed en omvat meer dan alleen het uitwerken van het uitvoeringsproces en de organisatie van het project. Ook het bewaken van de voortgang valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Je werkt in teamverband met collega’s die net als jij oog hebben voor samenwerking en resultaat. Afspraak is afspraak voor jou. De kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden verlies je nooit uit het oog. Ook het bewaken van het budget, inkopen en bestellen van materialen, inhuren van onderaannemers, berekenen van kostprijs, wijzigingen en het constateren van meer en/of minderwerk behoren tot jouw functie.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde en een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider.
  • Je hebt ervaring met utiliteits- of bouwprojecten met een omvang van € 5 tot 25 miljoen. Tot € 10 miljoen voor woningbouwprojecten.
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht. Het behalen van deadlines en je efficiency in de projectplanning zijn daar voorbeelden van.
  • Je beschikt over inzicht in financiële aspecten van de bouw.
  • Je bent in staat het meer- en minderwerk van een project in te schatten en te begroten.
  • Je bent organisatorisch sterk en creatief in het bedenken van oplossingen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met Revit, of je bent bereid hier een opleiding voor te volgen.
  • Je bent leergierig als het gaat om ontwikkelingen op softwaregebied.
  • Je herkent je in de volgende eigenschappen: communicatief, innovatief, gedreven, motiverend, secuur en geen negen-tot-vijf mentaliteit.
  • Kennis van BREEAM (pré).

Wat wordt je geboden?

Een fijne werkplek in een gemotiveerd team. En niet te vergeten: volop uitdaging! Van der Heijden bouw en ontwikkeling loopt voorop in ketensamenwerking, lean werken, BIM en duurzaamheid. Er wordt voortdurend ingezet op kwaliteit, innovatie en persoonlijke groei. Dat betekent dat je kunt rekenen op interessante kansen.

Daarnaast: 
 

  • een vast contract bij Van der Heijden bouw en ontwikkeling;
  • een uitstekend salaris, € 2.750 – € 4.000 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, ervaring en capaciteiten;
  • alle kleuren en maten post-its, want LEA(R)N en SAMENwerken staat bij Van der Heijden bovenaan;
  • informele en uitstekende werksfeer met korte lijnen.
  • aanspreekbare projecten;
  • teamgeest en resultaatgerichtheid is voor ons belangrijk en dat uit zich niet alleen op de werkvloer maar ook met deelname aan bijvoorbeeld de Breakout Run en Zevenheuvelenloop. Daarnaast is er jaarlijks een personeelsfeest, wordt kerst en sinterklaas gevierd en is er een bouwvakborrel!

Wat breng je mee?

Vier generaties hebben Van der Heijden gebracht waar het nu staat. Een slagvaardige en financieel draagkrachtige organisatie die ruim 125 jaar bestaat. Een familiebedrijf waar mensen het verschil maken, en waar betrokkenheid, passie en gedrevenheid steeds weer tot spraakmakende oplossingen leiden. Waar ze vol energie samenwerken aan de uitdagingen van de toekomst.

Een bedrijfspand dat klaar is voor de toekomst, een woning die als een thuis voelt, een school- of zorggebouw met meerwaarde of een investering die rendeert. Van der Heijden wil samen met jou deze projecten gaan verwezenlijken. En daarbij alles in het werk stellen om verwachtingen van klanten te overtreffen. Qua eindresultaat én qua samenwerking.

Waar ga je werken?

Steamz ondersteunt Van der Heijden bouw en ontwikkeling bij het werving & selectie traject. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie omtrent de vacature en/of organisatie kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 0648405217 of danny@steamz.nl  

Vacature type:
Categorie: Manufacturing / Production / Operations
Ervaring: Full-time