Overzicht

Wat je gaat doen:

Als Interim Legal Counsel ga je een dienstverband aan met DPA Legal en ga je op tijdelijke basis aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in de Top 500 van het bedrijfsleven. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om snel veel uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen te leren kennen. Niet alleen bouw je hierdoor een groot netwerk op, maar ook kun je ontdekken waar jij met jouw kwaliteiten het beste tot je recht komt. In ieder bedrijf wordt de functie van Legal Counsel namelijk nèt iets anders ingevuld waardoor je een enorm steile leercurve kunt doormaken. Legitiem jobhoppen en werken in verschillende teams aan wisselende juridische vraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van (internationaal) contractenrecht, ondernemingsrecht, financieel recht, privacy en of arbeidsrecht.

Geef je carrière als Legal Counsel in het bedrijfsleven een boost en solliciteer naar de functie van Interim Legal Counsel! 

Benieuwd naar ervaringen vanuit de praktijk? Lees de ervaringen van onze (oud) Interim Legal Counsels Isabelle Vollenbrock, Hannah Verhoeven en Francine de Smeth. Of bekijk de video van Anne-Marieke Le Doux, waarin ze vertelt over één van haar opdrachten.

Wat we vragen:

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Afgeronde opleiding WO-Rechten;
  • Tussen de 3 en 8 jaar werkervaring als advocaat en/of als (bedrijfs)jurist;
  • Werkervaring op het gebied van (Internationaal) Contractenrecht, Ondernemingsrecht, Litigation, M&A en/of Banking & Finance;
  • Een praktische instelling, klantgericht en communicatief vaardig;
  • Een grote mate van enthousiasme, flexibiliteit en aanpassingsvermogen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels;
  • Minstens 32 uur per week beschikbaar.

Wat we vragen:

Binnen DPA Legal bieden wij je een thuisbasis waarop je altijd kunt terugvallen. We stimuleren dat collega’s van elkaar leren en ervaringen uitwisselen door regelmatig informele bijeenkomsten met de Interim Legal Counsels te organiseren. Zo gaan we elk kwartaal met alle Interim Legal Counsels gezellig ergens eten en organiseert DPA twee keer per jaar een groot feest.

Daarnaast krijg jij:

  • Afwisselende opdrachten, die aansluiten bij jouw ontwikkeling;
  • Op jou afgestemde loopbaanbegeleiding om jouw ambities te verwezenlijken;
  • Een professioneel en enthousiast team;
  • Een goed salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een individueel opleidingsbudget, waarbij een opleiding bij de Grotius Academie tot de mogelijkheden behoort.

Over DPA:

DPA Legal bemiddelt al meer dan 10 jaar ervaren juristen binnen de Top 500 in het bedrijfsleven, advocatuur en notariaat. Wij geloven dat talent op de juiste plek leidt tot geluk, voor zowel werknemer als werkgever. Dat drijft ons om iedere dag het allerbeste uit onszelf te halen bij het plaatsen van de juiste (interim) juridische professionals bij onze opdrachtgevers van opdrachten en projecten. Wij zijn iedere dag in gesprek met zowel werkgevers als werknemers en weten daarom precies wat er op de markt van speelt. Met onze jarenlange ervaring en ons ijzersterke netwerk begeleiden we jou naar passende opdrachten die aansluiten bij jouw ambities.

Ben jij na een periode als Interim Legal Counsel toe aan een vaste functie of wil je toch terug de advocatuur in? Wij denken daarover graag met je mee. Wij hebben impact op de carrières van onze Interim Legal Counsels, omdat wij met onze marktkennis het kunnen verschil maken.

Vacature type:
Categorie: Project / Program Management
Ervaring: Full-time