Overzicht

Voor een van de snelgroeiende divisies in Nederland zoeken wij een gedreven HR Business Partner (high potential) die klaar is voor de volgende stap en van uitdagingen houdt. ‘’Yes we can’’ is jouw persoonlijke credo en je hebt inmiddels een positief trackrecord van gerealiseerde resultaten op het gebied van HR opgebouwd.


Je hebt een duidelijke visie op de rol en positie van HR en weet dat te vertalen naar jouw eigen handelen. Je draagt bij aan de professionele opbouw van de HR-afdeling en zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de afdeling gestructureerd en soepel verlopen. Je inventariseert de behoefte en hetgeen al is ontwikkeld op HR-gebied binnen jouw divisie, slaat een brug naar HR binnen andere divisies en optimaliseert HR daar waar nodig. Je weet hierin je omgeving, je ambassadeurs en key spelers binnen de organisatie te overtuigen om zaken voor elkaar te krijgen. Daarnaast ondersteun je als eerste aanspreekpunt van diverse locaties binnen Nederland het management bij voorkomende HR-zaken zoals werving en selectie of ziekteverzuim en je draagt bij aan de ontwikkeling van leiderschap en het employer brand van deze organisatie.


Overige voorbeelden van werkzaamheden van de HR Professional:



  • Het formuleren van een ’HR Roadmap’;

  • Het opstarten en drijven van HR-projecten;

  • Het generen, controleren en verspreiden van relevante managementinformatie;

  • Diverse administratieve taken, zoals het maken van arbeidsovereenkomsten, het invoeren van nieuwe medewerkers, salaris administratieve voorbereiding en je bent key-user van diverse HR-systemen;

  • Integratie van acquisities vanuit HR-perspectief en changemanagement.

Het betreft een ‘stand-alone’ functie waarbij je rapporteert aan de Business Unit Manager van deze snelgroeiende divisie.

Onze opdrachtgever is een internationaal beursgenoteerd en wereldwijd marktleider. Daarnaast is deze organisate één van de grootste aanbieders ter wereld in een groeiend aantal andere markten binnen haar vakgebied. Zij heeft wereldwijd ruim 40.000 medewerkers en is actief in meer dan 40 landen met een omzet van meer dan 2.5 M € in 2016. Zij kent sterke groeiambities, zowel via autonome groei alsook via diverse acquisities in verschillende landen.

Voor een beursgenoteerde en wereldwijde marktleider zijn wij op zoek naar een ondernemende HR Business Partner met ambitie (high potential). Per direct voor 32-40 uur per week, vast, standplaats 50 % Amsterdam en 50 % midden provincie Gelderland.


  • WO-opleiding richting Bedrijfskunde en/of Human Resources Management. Hogere Hotelschool is ook een opleiding die voor deze klant hoog in het vaandel staat;

  • Maximaal 3-6 jaar ervaring in het HR-domein, all-round;

  • Helicopterview, analytisch, resultaat- en oplossingsgericht;

  • Overtuigend, zelfstandig, organisatiesensitief, verbindend;

  • Hoog energie- en ambitieniveau, de wens en drive om door te groeien;

  • Excellente communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;

  • Hands-on, no-nonsens en authentiek

Vacature type:
Categorie: Human Resources
Ervaring: Full-time