Overzicht

De functie van HR-Adviseur betreft een nieuwe functie binnen de organisatie, waardoor er grote vrijheid bestaat om HR-processen in te richten (vanuit de vestiging in Eindhoven). Het huidige HR-beleid dient opnieuw te worden opgezet, vastgelegd en te worden uitgerold in de organisatie. Je rapporteert aan de European Finance Manager en hebt een dotted line naar de Group HR-Director. Daarnaast zal je in de praktijk veel samenwerken met de Group Head of Organisation Development. Vanuit de corporate organisatie in Engeland, houdt HR zich bezig om Talent en Management development programs te ontwikkelen. Jouw input hierin is gewenst en daarnaast ga jij de persoon zijn die deze programma’s verder gaat uitrollen in Europa. De functie heeft ook een aantal operationele aspecten zoals het ondersteunen van de salarisadministrateur met ziekmeldingen, formaliteiten rondom in- en uitdienst meldingen, bruikleenovereenkomsten, etc. Ook het begeleiden en coachen van de afdelingsmanagers bij verzuimcasussen zal tot het takenpakket gaan behoren. Het is tevens haast vanzelfsprekend dat andere facetten van HR, zoals recruitment, ook tot het takkenpakket behoren

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende, internationaal opererende groothandel in de horeca en keuken benodigdheden. De moederorganisatie is gevestigd is Groot-Brittanië. De vestiging in Eindhoven fungeert als hoofdkantoor van het vaste land van Europa en staat aan het begin van een flink aantal veranderingen.

Ben jij als generalistische (medior) HR-Adviseur op zoek naar een volgende stap in jouw loopbaan, waarbij jij de verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om de HR-afdeling in te richten en te professionaliseren?
Onze opdrachtgever in Eindhoven is een snelgroeiende, dynamische en internationaal opererende groothandelsorganisatie (circa 140 fte) in de horeca en keukenbenodigdheden en is op zoek naar een enthousiasme collega die mee kan groeien met het succes van de organisatie!


Om in aanmerking te komen voor deze veelzijdige baan in een organisatie met een goede informele sfeer dien je te beschikken over een afgeronde HR-opleiding op HBO-niveau. Ook dien je in het bezit te zijn van de volgende kennis en ervaring:



  • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een generalistische HR-functie;

  • Ervaring met veranderingsprocessen;

  • Kennis van het Nederlandse arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht;

  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

  • Goede kennis van de Duitse taal in woord en geschrift zou een pré zijn;

  • Enthousiasme, mensgerichtheid, flexibiliteit en een positief kritische blik;

  • Fulltime (min. 36 uur) beschikbaarheid.

Vacature type:
Categorie: Human Resources
Ervaring: Full-time