Overzicht

De Junior Project Engineer/Manager gaat onder begeleiding van de Senior Project Engineer/Manager het vak leren. Dit doe je door in de rol van assistent projectmanager, je bent een projectmanager voor de kleinere projecten (o.a. standaard producten, stand-alone machines en spare parts) voor klanten. Zo leer je het bedrijf, de systemen, machines en installaties beter kennen.

In deze veelzijdige groeifunctie assisteer je de Senior Project Engineer/Manager met alle denkbare projectmanagement activiteiten. Je zorgt voor de kleinere orders in de organisatie, denk aan klantcontact, inrichten ERP-systeem, uitzetten van acties bij je collega’s (Engineers, Inkopers, Monteurs, QHSE, Administratie) en ervoor zorgen dat de order op tijd, met de juiste kwaliteit en tegen de juiste kosten geleverd wordt zodat de klant tevreden is. Verder ondersteun je de servicecoördinator met het afhandelen van service-aanvragen en het organiseren van servicebezoeken. Daarnaast kan je door je technische knowhow en studieachtergrond meedenken in verbetering van de huidige systemen, machines en installaties.


YER Technology heeft een stevige positie in de technische sector en heeft een groot netwerk in disciplines als hightech, machinery, process automation, automotive, marine, oil & gas en manufacturing. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een langlopende samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast mogen we ons preferred supplier noemen van een aantal gerenommeerde multinationals en toeleveranciers. Zo hebben wij een ruim aanbod van opdrachten door heel Nederland en is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

De opdrachtgever van YER is op zoek naar een Junior Project Engineer/Manager. Je wordt ingezet op nieuwe en lopende projecten waarbij je zorg draagt voor het managen van het project. Bij de start van een nieuw project zorg je voor het uitwerken van projecten van concept tot definitief ontwerp. Tijdens het project controleer je het budget en de planning en begeleid je de uitvoering. Als laatste zorg je voor een goede communicatie tussen klant en leverancier.


  • MBO of HBO-opleiding (Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek;

  • Kennis van ATEX/IECEx;

  • Ervaring in de olie- en gassector, food, feed, farma, machinebouw, system integration;

  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift;

  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Vacature type:
Categorie: Engineering
Ervaring: Full-time