Overzicht

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de merkenstrategie en kan je dit omzetten in succesvolle marketing- en verkoopactiviteiten voor de Benelux. Je ontwikkelt en implementeert de marketingacties en branding voor MASCOTTE. Daarnaast ontwikkel je co-branding en stuur je externe partijen (designers, bureaus, adviseurs) aan. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunt snel inspelen op nieuwe kansen. De functie kent een hoge mate van verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Je hebt internationale marketing collega’s en rapporteert aan de Directie.

MASCOTTE is een merk van Mignot & de Block, een sterk internationaal, onafhankelijk familiebedrijf van Nederlandse oorsprong. De organisatie innoveert en maakt een sterke groei door. Met meerdere A-merken en distributie in ruim 90 landen is het een van de grootste spelers in haar branche. Het bedrijf produceert en verkoopt rokersbenodigdheden zoals vloei, filters en filterhulzen.

Voor Mignot & de Block, bekend van MASCOTTE, zoeken wij een ondernemende en ambitieuze Marketing Manager die de merkstrategie om kan zetten in succesvolle marketing- en/of verkoopactiviteiten.


  • Afgeronde BA of MA in bijvoorbeeld commerciële economie, bedrijfskunde of marketing;

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in Marketing (on-/offline) bij voorkeur in de FMCG;

  • Affiniteit met rapportages en financieel kundig;

  • Je bent ambitieus en hebt een sterke commerciële visie;

  • Merkversterking en het verhogen van salesperformance is jou op het lijf geschreven;

  • Je hebt een creatieve, analytische en daadkrachtige insteek;

  • Uitstekende kennis van Nederlands en Engels is een must, bij voorkeur ook van Duits in woord en geschrift.

Vacature type:
Categorie: Marketing / Product
Ervaring: Full-time