Overzicht

De functie

Heb je minimaal drie jaar werkervaring als Crewing Officer of Crew Planner in de maritieme /offshore sector? Wil je werken voor de Europese marktleider in offshore energie infrastructuur? De dynamische markt waarin je opereert zorgt ervoor dat je snel moet kunnen schakelen en dat je ‘altijd’ bereikbaar moet zijn. Durf je van jezelf te zeggen dat je ontzettend goed bent in plannen en organiseren en schiet je niet meteen in de stress als je een planning moet omgooien? Heb je affiniteit met HR en match je graag de juiste persoon aan de juiste plek? Dan komen we graag met je in contact voor de functie van Crewing Officer.
 
Werken bij Boskalis Subsea Cables & Flexibles is meer dan alleen maar een interessante baan hebben. Het gaat om een hooggekwalificeerd team van ambitieuze professionals die het beste van zichzelf en anderen eisen. Het gaat om floreren in een uitdagende en stimulerende werkomgeving in een resultaatgerichte cultuur. Boskalis Subsea Cables & Flexibles is gespecialiseerd in het installeren en begraven van subsea power cables, Balance of Plant onderhoudscontracten voor de renewables markt, umbilical/flowline installatie voor de olie & gas markt en installatie van interconnectors. We leveren toegevoegde waarde met ons robuuste end-to-end project management en multidisciplinaire grid-to-grid oplossingen.

Als Crewing Officer ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte projectplanning in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Je zorgt dat de vlieg tickets, werkinstructies, certificaten en medische keuringen op orde zijn en vindt de beste mix aan ervaren crew aan boord van de kabelleg schepen.
Je maakt de planning voor het rotatieschema, brengt de benodigde trainingsprogramma’s in kaart, gepland verlof en andere relevante zaken. Na elke reis zorg je ervoor dat er een beoordelingsformulier wordt gemaakt. Je houd je bezig met het controleren en goedkeuren van urenregistratie en dat iedereen optimaal wordt ingezet Je monitort dat de crewchange vlekkeloos kan worden uitgevoerd. Verder heb je goeie onderhandelings skills en maak je hier gebruik van bij het onderhouden van onze contacten met preferred suppliers. Je rapporteert aan de Manager Vessels en Crewing en je standplaats is Papendrecht.

Wie jij bent

Voldoe je aan het onderstaande profiel? Dan zijn we op zoek naar jou voor de rol van Crewing Officer.
 

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal drie jaar vergelijkbare werkervaring als Crew Planner of Crewing officer in de maritieme/offshore sector;
  • Je kunt uitstekend plannen en organiseren, je beschikt over een gezonde dosis mensenkennis, je bent stressbestendig en flexibel,  je hebt een groot probleemoplossend vermogen en je bent een volwaardige gesprekspartner voor zowel de Structural Offshore Crew als interne klanten;
  • Je bent bekend met de wet- en regelgeving;
  • Het is voor jou geen probleem om na kantoortijden bereikbaar te zijn;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Meer weten?

Voor de functie van Crewing Officer zijn we op zoek naar een nieuwe collega die fulltime (40 uur) aan de slag wil. Het is belangrijk dat je het geen probleem vindt om na kantoortijden bereikbaar te zijn. Het komt zeer regelmatig voor dat je nog even snel iets moet regelen om de aflos vlekkeloos te laten verlopen.

Vacature type: Manager
Categorie:
Ervaring: Full-time