Overzicht

Ben jij die Marketing & Communicatie Stagiair(e) die voor meer geschikt is dan alleen koffie halen? Bij #TeamDecom krijg je een leerzame rol met veel verantwoording. Tijdens je stage ga jij je specialiseren in de richting die jij het interessantste vindt: Marketing & Communicatie.

Jouw dag op kantoor

Iets voor 9 kom je op vrijdag aan op ons gave kantoor. Je pakt een lekkere kop koffie en checkt meteen het laatste nieuws en blog artikelen. Deze komen automatisch binnen via ‘feeds’ die je hebt ingesteld. Interessante nieuwtjes deel je uiteraard meteen met je collega’s. Met deze nieuwtjes en onze eigen artikelen ga je via diverse software tools aan de slag om onze social media kanalen van rijke content te voorzien. Jouw oog voor detail en creativiteit komen hier goed bij te pas. Ondertussen is het al weer tijd voor de lunch, de tijd vliegt! We zitten zeer centraal in Venray, dus we lopen gezellig met het team de stad. Vrijdag middag is Bülent dag: de beste kip döner van Nederland.

Aan het begin van de middag krijg je een nieuw vacatureprofiel doorgestuurd. Je gaat aan de slag met het schrijven van een aantrekkelijke vacaturetekst. Tussendoor zie je dat een paar collega’s een interessante meeting hebben en je neemt het initiatief om hier een leuke foto van te maken voor social media. Je schrijft een leuke tekst, overlegt deze met een collega en zet de post online. Daarna ga je snel verder met het afronden van de vacaturetekst, zet deze in het systeem en zorgt dat deze mooi op de website komt te staan. Daarna sluit je de week gezellig af te sluiten met je collega’s in onze favoriete kroeg om de hoek, de Goesting.

Wat een Marketing & Communicatie Stagiair(e) onder andere doet:

  • Samen met de Marketing & Business Intelligence Specialist zorg je voor de website, nieuwsbrieven en de content planning van social media kanalen met ieder tussen de 1.000 en 30.000 volgers.
  • Je gaat regelmatig aan de slag met Photoshop of andere programma’s om nieuwe vacature-afbeeldingen te maken of foto’s te bewerken. Het is geen probleem als je hier nog geen ervaring mee hebt, dit brengen we je bij.
  • Je kunt goed met Word overweg en zet cv’s van top kandidaten om in het decom-format.
  • Je analyseert de resultaten van onze communicatie en recruitment activiteiten via onder andere Google Analytics en onze Business Intelligence tools. Ook dit brengen we je bij!
  • Je komt met verse ideeën om onze kanalen beter in te richten en om onze doelgroepen beter te bereiken. Daarnaast ga je aan de slag met het laten groeien van het aantal volgers op social media.
  • Je gaat een interessant onderzoek uitvoeren, in overleg met Decom en je school.
  • Wanneer nodig ondersteun je de recruitment afdeling met het zoeken naar kandidaten en de administratie in ons Applicant Tracking System (ATS). Hierin houden we de status van onze vacatures en kandidaten bij.

Wat we zoeken in een Marketing & Communicatie Stagiair(e):

  • Je volgt een opleiding met marketing of communicatie, recruitment of sales raakvlakken. Bij voorkeur op HBO niveau.
  • Je bent leergierig, nieuwsgierig en commercieel.
  • Je bent een echte ‘digital native‘. Je beheerst de Office producten zoals Word, Excel en PowerPoint en je voelt je thuis in diverse social media kanalen.
  • Pre: affiniteit met telecom, technologie en gadgets.

Vacature type: Entry
Categorie:
Ervaring: Full-time