Overzicht

In de rol van HR Advisor adviseer je het management betreffende de uitvoering van het HR beleid. Je hebt een proactieve rol in het behalen van business doelstellingen en voert, in het kader van de diverse vraagstukken, geregeld overleg met je collega`s van recruitment, (verzuim), training & development en business unit managers. Je fungeert bovendien als ambassadeur voor Teleperformance Suriname en zorgt ervoor dat Teleperformance op een positieve manier op de arbeidsmarkt wordt gepositioneerd. De startdatum is in overleg.

Je bent medeverantwoordelijk voor het huidige personeel en dus voor (verzuim), verloop en het stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers. Je bewaakt processen t.a.v. in-, door-, en uitstroom. Tevens zie je toe op de juiste naleving van de wet- en regelgeving en de naleving van de binnen Teleperformance geldende regels en richtlijnen. Je voert maandelijks de looncontrole uit en bewaakt het uitbetalingsproces te allen tijde. Daarnaast draag je zorg voor een adequate informatievoorziening met betrekking tot wijzingen in de wet- en regelgeving. Verder bestaan je werkzaamheden uit een aantal administratieve taken zoals het maken van access badges en distribueren van sleutels etc. Je bent zichtbaar aanwezig binnen de vestiging en fungeert als vraagbaak voor zowel management als personeel. De werktijden zijn in beginsel van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

Wie ben jij?

Om succesvol te worden als HR Advisor moet je beschikken over het vermogen om te presteren in een dynamische werkomgeving waarbij het behalen van targets centraal staat. Je bent een sterke, ethische persoonlijkheid die fungeert als volwaardige gesprekspartner en een pro-actieve houding. Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding HRM/Personeel en arbeid;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als leidinggevende;
  • Ervaring met recruitmenttools en/of assessment tools is een pre;
  • Kennis van wet-en regelgeving omtrent arbeidsrecht en sociaal juridisch recht;
  • Het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen functioneren;
  • Uitstekende beheersing van de Ned­erlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.

Heb jij interesse?

Solliciteer dan direct online via jobs.teleperformance.sr. Wil je meer weten over deze functie of over Teleperformance? Neem dan contact op met Pudja Harinarain, recruiter.

Vacature type: Experienced non manager, Manager
Categorie: Customer Support / Client Care
Ervaring: Full-time