Overzicht

Reporting Consultant m/v – LucaNerd
Amsterdam Sloterdijk

LucaNet levert Planning & Control oplossingen voor een groot aantal bedrijven in Nederland, van algemeen bekende zoals DAS, ASR, Coolblue, Troostwijk/BVA Auctions, Dunlop Sports, Student Hotel, Ace&Tate, Koffievoordeel en Vakantieveilingen tot parels van de Nederlandse economie die minder bekend zijn bij consumenten, zoals Boon Edam, DORC, Enza Zaden, Walraven en Frencken. Inmiddels werken er in Nederland 15 collega’s en bedienen wij in de Benelux ruim 300 klanten. Wereldwijd telt de LucaNet Groep meer dan 350 medewerkers.

Binnen LucaNet Benelux werken we als een projectorganisatie. Wij kennen geen managers maar wel collega’s die een voortrekkersrol innemen en daarbij de organisatie, producten én collega’s verder ontwikkelen.

De functie
Wij zoeken fijne nieuwe collega’s voor onze dagdagelijkse business: het bedenken en uitwerken van oplossingen voor onze klanten op het snijvlak van Finance en IT.
De verdere digitalisering van geautomatiseerde Finance processen binnen de LucaNet software levert onze klanten het voordeel dat zij veel meer tijd overhouden voor kwalitatieve analyses. Om onze (nieuwe) klanten hierbij te helpen speelt het begrijpen en modelleren van Finance en bedrijfsprocessen, een grotere rol dan het configureren van de software en het hardcore scripten. En, een UI moet bij ons vooral functioneel zijn.

Lees wat onze klanten over ons schrijven op de LucaNet website: www.lucanet.com/nl/.

Onze ideale kandidaat

  • Meerdere jaren ervaring bijvoorbeeld als Finance Consultant, Financial Analyst, Group of Business Controller.
  • De naam een ‘nerd‘ te zijn en beschouwt dat als een Geuzenaam.
  • Academischdenk– en –werkniveau. Diploma’s interesseren ons niet zozeer. Wel abstractieniveau, vaardigheden en inzet.
  • Uitstekende kennis Microsoft Office en SQL.
  • Aantoonbare affiniteit met finance & control en management informatie processen.
  • Bij voorkeur ervaring met BI- en DWH-applicaties.
  • Uitstekende beheersing van Engels, in woord en geschrift.

Informatie en sollicitatie
Standplaats is Amsterdam Sloterdijk. Omdat werkzaamheden ook op locatie van de klant worden uitgevoerd, ben je bereid door Nederland en incidenteel daarbuiten te reizen. We hebben je tenminste 4 dagen per week nodig. Je hebt geen commerciële verantwoordelijkheid en we doen niet aan een urenregistratie.

Interesse? De LucaNerds kijken uit naar reacties via: SaskiaMo@lucanet.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature type:
Categorie: Accounting / Finance / Insurance, IT / Software Development
Ervaring: Full-time