Overzicht

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe opdrachtgevers (retailers met 30+ winkellocaties) en voor het marketing & salesplan. Je weet als geen ander hoe je nieuwe klanten kunt binnenhalen en gebruikt hierbij mail, telefoon, social media, evenementen en legt bezoeken af. Je brengt de wensen van de prospects in kaart en verzorgt de presentaties en demo’s (daarbij ondersteunen de specialisten). Uiteindelijk sluit jij de deal. De inschatting is 50% leadgeneration en 50% onderweg naar deze leads om ze op te volgen.

RetailScience is een start-up met een gerenommeerde moederorganisatie. Ze heeft een software cloud oplossing ontwikkeld specifiek voor de retail waardoor klanten beslissingen kunnen nemen op basis van data. Denk aan TripAdvisor, Google, het weer per locatie en tijdstip, passanteninformatie, etc. Met deze data kunnen Scientists vervolgens voorspellingen maken over welk artikel er hoe vaak en in welke winkel verkocht gaat worden.

Wil je parttime werken maar wel een baan met veel inhoud en verantwoordelijkheid? Dan is dit je baan! Solliciteer op de vacature Business Development Manager bij RetailScience.


  • HBO-niveau en minimaal 3 jaar sales ervaring in een B-to-B omgeving;

  • Je bent aantoonbaar succesvol in leadgeneration;

  • Je hebt interesse in big data, business intelligence of data science;

  • Je bent klantgericht, overtuigend, gedreven en resultaatgericht.

Vacature type:
Categorie: Sales / Retail / Business Development
Ervaring: Full-time