Overzicht

NIBC neemt jonge talenten aan voor specifieke posities in een team die passen bij hun talenten, persoonlijkheid en ambitie dit in paralel met hun unieke Talent Program. Als onderdeel van een relatief kleine en dynamische firma, heb jij een onmiddellijke impact. In de loop van de tijd, als een vertrouwde partner, ben jij er om jouw klanten te helpen tijdens hun meest cruciale momenten.


Voor verschillende teams zoals o.a. M&A, Structuring en Leveraged Finance bemiddelen wij doorlopend voor NIBC ambitieuze talenten die als Analyst bij NIBC aan de slag willen.

NIBC is een ondernemende bank die haar klanten bijstaat op de voor hen meest beslissende financiële momenten. Zij is een bank die net als haar klanten vooruitdenkt en een ‘can do’-instelling heeft. Dit noemt zij haar ‘THINK YES’-mentaliteit. Vanuit de vestigingen in Den Haag (HQ), Amsterdam, Frankfurt, Londen en Brussel bedient zij ruim 600 middelgrote ondernemingen en circa 400.000 retailklanten met klantgerichte producten en diensten.

NIBC is een internationale ondernemende bank met ruim 700 werknemers in vier landen en biedt advies en financieringen, mezzanine-oplossingen en financieringen met eigen vermogen voor ondernemers in zeven specifieke sectoren. Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij je financiële carrière starten bij een dynamische bank waar je dicht bij de klant staat? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt!

Je hebt:



  • Recentelijk een universitaire studie Finance, Econometrie, Bedrijfskunde of Economie (of vergelijkbaar) met zeer goed resultaat afgerond met extracurriculaire activiteiten

  • Aantoonbare affiniteit met de financiële sector en diens producten

  • Analytisch vermogen met zeer sterk cijfermatig inzicht

  • Flexibel en ambitieuze persoonlijkheid

  • Een can-do mentaliteit: je bent forward-thinking en altijd gericht op resultaat

  • Uitstekende communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als Engels, Duits is een pré

Vacature type:
Categorie: Accounting / Finance / Insurance
Ervaring: Full-time