Overzicht

Als Senior Online Marketeer zorg je ervoor dat de website zoveel mogelijk kwalitatieve leads genereert, dat er een duurzaam goede klantbeleving wordt geleverd én disruptief wordt geïnnoveerd. Hiervoor zorg jij ervoor dat alle doelgroepen een renderend resultaat behalen door structurele groei en campagne­matige merkbouw. Je communiceert hierover met het interne developmentteam. Je zorgt voor een optimale zoekpositie in zoekmachines, rapporteert en bewaakt de (online) markt voor nieuwe relevante initiatieven. Naast dat er nauw wordt samengewerkt binnen de (zelfsturende) teams worden nieuwe ideeën, eigen inbreng en groei gestimuleerd.


Doel van de functie
De Online Marketeer is medeverantwoordelijk voor de realisatie van de vastgestelde organisatie- en afdelingsdoelstellingen en verantwoordelijk voor het behalen van de individuele doelstellingen.


Positie in de organisatie
De Online Marketeer ressorteert hiërarchisch onder de Marketing Manager. De Online Marketeer legt rechtstreeks verantwoording af aan de Marketing Manager.

Terberg Leasing is één van de 10 grootste autoleasemaatschappijen van Nederland. Met ruim 120 enthousiaste medewerkers en als onderdeel van de Terberg Group, een internationaal familie­bedrijf, streeft zij er dagelijks naar om haar klanten een 9+ ervaring te geven.

Voor Terberg Leasing zoeken wij een Senior Online Marketeer die ondernemer, strateeg en kennispartner in één is.


  • HBO/WO werk- en denkniveau, met specialisatie marketing en/of (direct) marketingcommunicatie;

  • Minimaal 5 jaar praktijkkennis;

  • Inhoudelijke kennis van het product en/of dienst;

  • Basiskennis leasing;

  • Sterke e-commerce strateeg.

Vacature type:
Categorie: Marketing / Product
Ervaring: Full-time