Overzicht

Als Logistiek Manager ben je verantwoordelijk voor alle logistieke processen rondom de aan- en afvoer van de producten (zowel magazijn als transport). Op de nieuwe locatie die momenteel wordt gebouwd in Bemmel zal een opslag zijn van 10.000 palletplaatsen. Een deel van het magazijn is gerobotiseerd. De goederen hebben tags zodat uitgifte, ontvangst, opslag, onderhoud, etc. gemonitord kan worden op artikel niveau.


In de bedrijfstak waarin Rent-All zit is “just in time” en “first time right” leveren essentieel. Je bent praktisch ingesteld en bent gericht op verbetering en een efficiency slag. Je bent eindverantwoordelijk de coördinatie van binnenkomende en uitgaande goederen, zodanig dat deze volgens afspraken en productspecificaties worden afgeleverd bij (interne en externe) klanten of opgeslagen tot het moment van afroep. Je bent verantwoordelijk voor de logistiek van de locaties in zowel Bemmel, Amsterdam als Duitsland. Je hebt 9 direct en 60+ indirect reports verspreid over de verschillende locaties. Standplaats is Bemmel en je zal gemiddeld 1x per week naar een van de andere locaties gaan.

Rent-All is het meest veelzijdige verhuurbedrijf in Europa van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging. Rent-All levert een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. Haar markt leidende merken in combinatie met toonaangevende partners maken elk evenement tot een succes. Van Noorwegen tot Turkije en van Rusland tot Portugal: Rent-All is ‘Your equipment supplier in Europe’.


Het hoofdkantoor van Rent-All is gevestigd in Bemmel waar momenteel een geheel nieuwe locatie wordt gebouwd. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Castrop-Rauxel (DE) en Nürnberg (DE).

Ben jij toe aan je 2e of 3e carrière stap? Wij zoeken een initiatiefrijke, enthousiaste Logistiek Manager die beschikt over power en drive, en een echte selfstarter is. Een Manager die mee wil bouwen aan het succes van de organisatie.


  • Dienstverlenend

  • HBO werk- en denkniveau

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke logistieke functie (2e of 3e carrière stap)

  • Kennis van logistieke processen; bij voorkeur gehele supply chain/warehousing

  • Resultaatgericht, proactief, innovatief en oplossingsgericht

  • Analytisch, kostenbewust, initiatiefrijk, eager en communicatief sterk. Pragmatisch, hands-on instelling en toont initiatief

  • In staat proactief/anticiperend en conceptueel te denken. Als leidinggevende iemand die een team weet te enthousiasmeren, en te motiveren en te inspireren

  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Vacature type:
Categorie: Logistics / Transportation
Ervaring: Full-time