Overzicht

Als IT Consultant ben je, in projectteam verband, verantwoordelijk voor de definitie en design van infrastructuur gerelateerde architectuurvraagstukken, op basis van Microsoft producten. En de vertaling te maken van Design naar Build & Deployment


De infrastructuur specialist werkt in het global Portal-project als onderdeel van een Agile team. De IT specialist rapporteerd aan de Europees gedelegeerde projectmanager en de architect om de benodigde IT locatie in Eindhoven te leveren. De specialist is in staat om nieuwe webomgevingen, inclusief perimeterbeveiligingen, te ontwerpen en te bouwen. De kandidaat heeft bewezen ervaring met het ondersteunen en laten groeien van webbedrijven in de gehele onderneming welke met cloud geimplementeerde Identity systemen.


De ideale kandidaat zal zelfsturend zijn en een uitstekenede probleem oplosser. Productkennis en ervaring met SharePoint online bij het werken in gedistribueerde Agile projecten is vereist.


 

DAF Trucks N.V. is een technologische onderneming en een vooraanstaande fabrikant van bedrijfswagens in Europa. DAF is een volle dochteronderneming van PACCAR Inc., wereldleider in de ontwikkeling en productie van uitmuntende lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen. DAF ontwikkelt en produceert ook geavanceerde dieselmotoren, biedt financiële dienstverlening en informatietechnologie en verkoopt onderdelen voor trucks in het kader van zijn kernactiviteit.



Het dynamische en innovatieve Infrastructure Delivery Center (IDC) is verantwoordelijk voor het management, design, realisatie en oplevering van proven ICT oplossingen. Deze oplossingen zijn onderdeel van business projecten dan wel infrastructuur gerelateerde IT vraagstukken. Standplaats is Eindhoven, werkgebied is Europa, alignement is Global.

Voor DAF Trucks zijn wij op zoek naar een ervaren IT Consultant welke op organisatorisch niveau advies geeft aan het management aangaande verschillende microsoft producten.

Voor deze functie komen wij graag in contact met kandidaten die beschikken over een afgeronde opleiding op HBO of Academisch niveau. Daarnaast heb je tenminste 5 jaar aantoonbare ervaring met Microsoft producten en ben je bekend met Microsoft Patterns & Practices.
Ook ben je gewend adviezen te geven op Management niveau en ben je bekend met de technische coördinatie van specialisten en delivery van totaaloplossingen binnen projecten.
Je hebt een resultaatgerichte proactieve houding, affiniteit met ICT Infrastructuren, beschikt over goede heldere communicatieve vaardigheden, een gestructureerde aanpak en je bent analytisch onderlegd. Vanzelfsprekend beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.


Kennis van:  practical Web Farms; WAP / ADFS en een voorkeur voor F5 Loadbalancing

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time