Overzicht

De functie

Ben jij van nature een sleutelaar? Heb jij twee rechterhanden en is het demonteren, repareren en monteren van machines en werktuigen wel aan jouw besteed? Wil jij bijdragen aan een goede inzet van materieel op de projecten van Boskalis Nederland? Lees dan snel verder! Voor de Technische Dienst van Boskalis Nederland zijn we op zoek naar een Bankwerker/Monteur.

Als Bankwerker/Monteur maak je onderdeel uit van de Technische Dienst en werk je op ons Service Center in Capelle aan den IJssel. Ook werk je af en toe op de verschillende projectlocaties in Nederland.

Zowel op onze werf als op onze projectlocaties zorg jij ervoor dat elke machine of werktuig van Boskalis weer als een zonnetje loopt en zo optimaal mogelijk ingezet kan worden. Voor nieuwe projecten van Boskalis zorg jij voor het opbouwen en gereed maken van het materieel zodat de projecten een topprestatie kunnen leveren.

Naast het demonteren, repareren en monteren van machines en werktuigen, houd jij je ook bezig met eenvoudig ijzerwerk en voer je divers constructie werk uit. Tenslotte verricht je reparaties aan o.a. (hydraulische) installaties, schepen en pontons. Zo draag je bij aan een optimale inzetbaarheid van al ons materieel.

Wie jij bent

Jij bent de Bankwerker/Monteur waar we naar op zoek zijn als je het volgende meebrengt:

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur MTS werktuigbouw of vergelijkbare.
  • Minimaal 1 jaar ervaring als bankwerker/monteur
  • Je hebt kennis over de veiligheidsrichtlijnen
  • Basiskennis van dieselmotoren, of de bereidheid om je hierin te verdiepen
  • Basiskennis van diverse hulpwerktuigen zoals pompen en compressoren, of de bereidheid om je hierin te verdiepen
  • De flexibiliteit en reisbereidheid om de verschillende project locaties van Boskalis in Nederland te bezoeken en bedienen.

Wij bieden

In de rol van Bankwerker/Monteur kom je te werken bij Boskalis Nederland. Boskalis Nederland is als onderdeel van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. de business unit die actief is op de Nederlandse markt en de civiele buitenlandse markt. We treden op als opdrachtnemer van omvangrijke en complexe projecten en/of als partner in Design & Construct opdrachten. We participeren in publiek-private projecten en zijn medeontwikkelaar van nieuwe ruimte en natuur. Als partner van de klant realiseren wij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering. We streven ernaar onze oplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen en te realiseren. Onze voornaamste opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, gemeenten en private opdrachtgevers.
Boskalis Nederland heeft kantoren in Papendrecht, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuw-Vennep. Bij onze organisatie zijn circa 1.000 medewerkers werkzaam en wordt een gezamenlijke omzet gerealiseerd van zo’n € 500 mio.
 

Over het bedrijf

Werken bij Boskalis Nederland als Bankwerker/Monteur betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up verloopt de communicatie soepel. Onze organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Oog voor kwaliteit en dienstverlening hebben we binnen onze organisatie hoog in het vaandel staan.

Binnen Boskalis hechten we veel belang aan jouw gezondheid en welzijn. Gedurende het hele jaar kun jij bij Boskalis deelnemen aan sportieve evenementen en gebruik maken van preventieve hulpbronnen. Zo kunnen we het allerbeste uit ons zelf halen en blijven we Samen Fit!
 

Extra informatie

De functie van Bankwerker/Monteur betreft een functie van 40 uur. De standplaats van de functie is Capelle aan den IJssel, maar je zult ook geregeld aanwezig zijn op projectlocaties.  
 

Vacature type: Manager
Categorie:
Ervaring: Full-time