Overzicht

Functieomschrijving

Kunststof Coatings Nederland is een bedrijf wat zich in de afgelopen 15 jaar heeft gespecialiseerd in het leveren en verwerken van 2 componenten polyurethaan en polyurea reactiecoatings, ook wel bekend als hotspray-systemen. Deze systemen worden met name toegepast om oppervlaktes te voorzien van een permanente beschermlaag welke als een membraan of huid op de ondergrond hecht en deze beschermd tegen slijtage, de inwerking van vocht en chemicaliën, extreme klimatologische omstandigheden maar ook om geluid te dempen of resonanties tegen te gaan. De toepassingen zijn zeer divers en hebben hun weg inmiddels in allerlei verschillende industrieën en branches gevonden. Denk hierbij aan laadruimtes van voertuigen (bestelwagens, pickups, laadvloeren), meubels, 3D kunstobjecten en logo's, machine onderdelen, vloeren – wanden – plafonds in natte ruimtes of containers e.o. bedrijfsruimtes, daken – kelders, vijvers – zwembaden, plaatmaterialen, kisten, scheepsdekken, bootrompen en kielen tot aan de binnenzijde van tanks en zelfs complete voertuigen. Vaak is een esthetisch verantwoorde afwerking vereist en worden de coatings afgewerkt met een 2K PU lak (bijv. PPG – Selemix) of andere topcoat systemen. Hierdoor kan de kleur en glansgraad worden bepaald net als in normale laksystemen.

Wij beschikken over een 3-tal cabines en gritstraalcabine om de coatings en verfsystemen aan te brengen en doen dit met geavanceerde spuitapparatuur (GRACO reactors) daar de coatings onder hoge druk en hoge temperatuur airless gespoten moeten worden.

Als spuiter / coater / voorbewerker bestaan jouw taken uit het zelfstandig dan wel als team uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op het complete systeem. Dat wil zeggen van ondergrond voorbewerking, primeren, afplakken, tot aan het coaten en aflakken van het geheel. Afhankelijk van de grote van de opdracht voor je of deeltaken uit of ben je bezig met alle voorheen genoemde facetten van het systeem. Je bent medeverantwoordelijk voor de apparatuur en spuitcabines maar persoonlijk voor de kwaliteit van je werk.

Naast het werk in de werkplaats-spuiterij worden er ook onregelmatig opdrachten uitgevoerd op locaties door het gehele land. Vaak zijn dit projecten van enkele dagen tot een week, afhankelijk van de grote en het gekozen systeem. Op onze site kan je veel voorbeelden zien van de verschillende toepassingen in verschillende branches. Hier komen ook veel voorbeelden naar voren van locatiewerkzaamheden.

Aangezien KCN ook toeleverancier is van apparatuur en coatingsystemen beschikken wij ook over "dealers", aan onze gelieerde bedrijven die met onze systemen werken en waaraan wij opdrachten toekennen of gezamenlijk aannemen. O.a. wordt uiteindelijk ook van je verwacht dat je nieuwe mensen kunt opleiden, trainen om zelfstandig met de door ons geleverde apparatuur en coatings te werken.

Binnen KCN is heel veel variatie aan werk, wordt er veel samengewerkt in klein teamverband en streven we met elkaar naar een goed en mooi eindresultaat. Als een opdracht klaar is dan is dit over het algemeen een definitieve afwerking en is er nagenoeg geen onderhoud meer nodig, wij repareren en herstellen dus in verhouding weinig maar zijn meestal bezig met nieuwe opdrachten – objecten – onderdelen – voertuigen etc..

Ben jij een werker, enthousiast, leergierig en kan je overweg met spuitapparatuur, heb je ervaring als spuiter en hou je van variatie en is kwalitatief hoogstaand werk afleveren ook jouw passie dan nodigen we je van harte uit om ons team uit te komen breiden.

Om een perfect beeld van onze coatings en mogelijkheden te krijgen verwijzen wij je naar het fotoalbum op onze website. Hier laten wij zien wat allemaal al gerealiseerd hebben en waartoe wij in staat zijn!

Profiel

Wat verwachten wij van jou?

  • enthousiasme en bereidheid om te leren en je te bekwamen tot specialist / vakman
  • affiniteit, ervaring met spuitwerkzaamheden
  • flexibiliteit in werktijden daar soms iets af moet i.v.m. doorloop (droog) tijd bijv. of dat we door projectmatig locatiewerk ook 's avonds door wilt gaan om de gestelde deadlines te kunnen halen.
  • bereidheid om de diverse behandelingen van een systeem uit te (kunnen) voeren en niet alleen spuiten
  • opgeruimd en netheid, bereid om je te committeren aan ARBO wetgeving en het gebruik van PBM's
  • dat je in teamverband kunt en wilt werken
  • dat je hard wil werken en passie hebt/ontwikkeld voor hetgeen wij doen en maken
  • dat je vanuit je ervaring/opleiding geleerd hebt om in ieder geval goed spuitwerk af te leveren
  • dat je stress bestendig bent
  • dat je lichamelijk fit en sterk genoeg bent om dit werk uit te kunnen voeren

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Binnen KCN heb je recht op 25 vakantie dagen, mag je tot 5 extra vakantiedagen opsparen als t.v.t. en je ontvangt 8% vakantiegeld wat wij maandelijks direct uitbetalen. Er bestaan ook mogelijkheden voor een bedrijfsauto (wel dan niet privé te gebruiken).

KCN valt onder de vrijesector en derhalve hebben wij geen CAO en verplichte pensioenregelingen.

 

GEÏNTERESSEERD? SOLLICITEER NU!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Reageren kan nog 25 dagen. Dat is tot en met 29 november 2018.

Solliciteren

 

Solliciteer nu!

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Vacature type:
Categorie: Installation / Maintenance / Repair
Ervaring: Full-time