Overzicht

Functieomschrijving

Wie ben jij? Jij bent een accountant met ervaring in het beheren van een klantenportefeuille. Je zit graag bij de klant aan tafel, communiceert gemakkelijk én je bent bereid om jouw collega’s mee te nemen. Op pad naar de klant, maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling. Je stapt over de grenzen van jouw vakgebied heen en je brengt collega’s, uit alle kennisgebieden en vakdisciplines die onze organisatie rijk is, bij elkaar. Door samen te werken kun jij jouw klant immers van de meest optimale adviezen voorzien.

Wie is onze opdrachtgever? Onze opdrachtgever betreft een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, pensioen- en organisatieadvies. Opdrachtgever betreft een middelgroot kantoor (circa 20 medewerkers) in de Hoekse Waard.

Profiel

De ideale kandidaat is een RA/AA en/of RB met een goed ontwikkelde helikopterview en in staat om als een goede allround MKB adviseur op te treden. Communiceren gaat je gemakkelijk af en vaktechnische beschik je over actuele kennis. Samen met een enthousiast team van professionals ga je aan de slag in een praktijk met de meest moderne (cloud) tools binnen een fris strategisch concept.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Opdrachtgever beschikt over gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Studiekosten worden bijvoorbeeld volledig vergoed.

 

GEÏNTERESSEERD? SOLLICITEER NU!

Informatie over de sollicitatieprocedure

Sollicitaties worden in behandeling genomen door Stephan Burg AA van 4C Accountantsadviseurs BV.

Reageren kan nog 2 maanden. Dat is tot en met 13 januari 2019.

Solliciteren

Solliciteer nu!

Je kunt nu solliciteren naar deze functie. Twijfel je nog? Maak dan alleen een account aan. Je kunt de vacature dan opslaan als favoriet en later solliciteren.

Vacature type:
Categorie: Accounting / Finance / Insurance
Ervaring: Full-time