Overzicht

Carrierecafe is PER DIRECT op zoek naar een MEDEWERKER CONTACT CENTER voor een gespecialiseerd hypotheekincassobureau in AMERSFOORT! Eindelijk, daar is-ie dan: de klantcontact functie waar jij
uitgebreid de kans krijgt om jouw skills in de praktijk te brengen! Ben jij in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende klantvragen? Reageer nu!

Beschrijving

JOUW WERKLOCATIEKlopt jouw hart sneller met idee dat jij in de randstad aan de slag gaat? Dat kan! Onze opdrachtgever in Amersfoort, welke de risico’s van de hypotheekportefeuilles van klant beheert, is namelijk op zoek naar jou. Als Medewerker Klantcontact Center ben jij dag in, dag uit een uithangbord richting de klant!JOUW WERKOMGEVINGJij bent samen met de afdeling het eerste aanspreekpunt voor de klant. Deze afdeling staat bekend om haar Agile & Lean werkomgeving, de toffe collega’s en de vele uitdagingen die voor het grijpen liggen! Jij hebt een dagindeling waar menig personen jaloers op zijn! Jij komt tijdens jouw telefonische werkzaamheden diverse klanten tegen en verzorgt een goede administratieve afwikkeling. Kortom, jij gaat veel bijleren én elke dag mensenkennis opdoen! JOUW WERKZAAMHEDENNet op het moment dat jij een slokje van jouw warme kop koffie neemt, gaat de telefoon. Het is een klant met een vraag over zijn of haar hypotheek. Samen met de klant pak jij het stappenplan van de opdrachtgever erbij. Het stappenplan in combinatie met jouw eigen inzicht en oplossingsvermogen zorgen voor een goedlopend telefoongesprek. Nadat jij het gesprek zelf hebt afgerond of hebt doorgezet naar een andere afdeling, ben jij direct weer klaar voor de volgende uitdaging! Zo kun jij direct weer de volgende klant helpen én ben jij in elke communicatievorm (per mail of telefoon), een vaandeldrager van de opdrachtgever. Als jij minder goed gehumeurd bent, heeft dit direct invloed op de gemoedstoestand van de klant. Als onderdeel van dit team, ga jij er alles aan doen dat dit wordt voorkomen! Een leuk gesprek en een servicebeleving op maat, zorgen voor een glimlach bij de klant. Op naar het volgende gesprek!

Functie eisen

Jij hebt minimaal MBO werk- en -denkniveauJij bent (bij voorkeur) in het bezit van WFT-Basis en studerende voor WFT-Hypothecair KredietJij hebt inlevingsvermogen en raakt niet in paniek als het druk isJij bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaarJij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschriftJij weet als geen ander wat klantbeleving betekent!Jij bent fan van feedback geven en ontvangenJij weet altijd de juiste snaar te raken met jouw gesprekstechnieken…En de service opkrikken, dat zie jij als een uitdagend doel!ALS SCHOOLVERLATER NODIGEN WIJ JOU OOK UIT OM TE SOLLICITEREN!

Aanbod

Reiskostenvergoeding als je met de auto reist of openbaar vervoer
25 vakantiedagen op basis van 40 uur
Pensioen-regeling via StiPP
Opleidingsbudget voor vakdiploma’s en beroepskwalificaties
Lidmaatschap Permanent Actueel Professional via Lindenhaeghe
Leerzame workshops
Jaarlijks leuke evenementen met Carrierecafe-Collega’s

Sollicitatie

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar dorien@carrierecafe.nl OF bel naar 06-10379395!

Vacature type:
Categorie:
Ervaring: Full-time