Overzicht

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar meerdere vakbekwaame monteurs. Samen met jouw collega’s ga jij de meest complexe machines monteren, assembleren en samenstellen. Je werkzaamheden bestaan uit het assembleren van modules en systemen. Dit doe je in de daarvoor gestelde tijd en volgens vastgestelde, functionele- en kwaliteitseisen. Je bent werkzaam in het assemblageteam in een cleanroom. Je werkt op basis van technische tekeningen en/of productiedocumentatie en vastgestelde montage- en meetvoorschriften. Daarnaast draag je verantwoording voor het meten en registreren van producten en draag je zorg voor de productkwaliteit.

We zoeken monteurs die ervaring hebben met assemblage in de mechatronica, fijnmontage of werkervaring binnen de autotechniek.

HET BEDRIJF

VDL ETG Precision B.V. heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en produktie van hoogwaardige precisie onderdelen, prototypes, sub-assemblies en modules. Deze modules bestaan meestal hoge/ultra precisie draai- en freesonderdelen, die ook in eigen huis gemaakt worden, nauwkeurige meetstappen en complexe warmte- en oppervlaktebehandelingen. Onze kracht is om snel en innovatief, complexe productontwerpen te vertalen naar tastbare producten en samenstelling die klaar zijn voor serieproductie. Flexibiliteit, vakmanschap, een ultra modern machine park, clean rooms, world class meetcapaciteit en een eigen kalibratielaboratorium zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie. Markten die we bedienen zijn: – Semiconductor – Medische apparatuur – Science & Technology (versnellers & fundamentele research) – Space (satellite) – Analytische apparatuur en lucht- en ruimtevaart.

JOUW PROFIEL

  • Je beschikt over een technische mbo-opleiding, niveau 3 of niveau 4 in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica, autotechniek of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt affiniteit met de montage van complexe mechatronische systemen of een mechatronische achtergrond en je wilt graag leren.
  • Je hebt ervaring met het lezen van tekeningen.
  • Je hebt ervaring met MS Office.
  • Je bent bereid om in ploegen te werken.
  • Je bent een teamplayer en communicatief sterk.
  • Je bent proactief en denkt mee in de ontwikkeling van de afdeling.
  • Je stelt je flexibel op en hebt geen negen tot vijf mentaliteit.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Je bent onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.
  • Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

INTERESSE?

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan op deze vacature door je cv en een kort toegelichte motivatie op te sturen. We nemen op korte termijn contact met je op. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Corporate Recruitment: Hanne van Beugen via +31 (0)40 292 50 66.

Acquisitie door suppliers naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature type:
Categorie: Engineering, Manufacturing / Production / Operations
Ervaring: Full-time